vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Arkadaslar rogue kasmak istiyorum bu 1-80 item set seklinde satiliyormu rogue icin yada alicaksam neleri almaliyim yardimci olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu itemler nerden alınıyor falan bi link verebilcek misiniz okuyayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 iyi bilen birisi vardir dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://www.wowhead.com/?npc=35508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Yerini biliyorum burada set seklinde yok alicaksam bile hangilerini almam gerekiyor bilmiyorum neyse ya kasan nasil kasiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 set seklinde satilmiyor ztn ne lazimsa classa gore gidip bakip aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hellbrekar varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 trollhammer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kaç str istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 shoulder ve chestten sora 2x haste trinketi alcaksin.. pvp yapcaksan 1x da resilience trinketi alabilirsin keyfine bagli yani.. silah olarak ben main hand sword ve off hand mace kullanıyorum.. combat gidiyorum agzına vuruyo low level bg de olsun level yaparken olsun instance da olsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hea bi de issiz gibi item kastiysan bow da alabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ya bende birşey sorucam geçenlerde trade kanalında elemaın biri yüzük linkledi %5 exp fazla alıyorsun birde sta veriyordu sanırım heirloom itemdi onu çok iyi hatırlıyorum adı da deadman bilmem neydi o nerde çıkıyor acep yada nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 fishing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aha fishing daily den mı cıkıyor yoksa tutuyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Lind3r0th said: aha fishing daily den mı cıkıyor yoksa tutuyormusun http://www.wowhead.com/?quest=24803 bıyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ayrı konu acmayım umarım okuyup cvplayan birileri olur. pve için gercı henuz lvl 68 im ama assas mi yoksa combat mi onerirsiniz?nasıl bir talent yapmak lazım,bi turlu karar veremedim yardımlarınıza ihtiyacım war. serverde 1 tane tanıdık adam kalmamıs sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 shoulder ve silah al rogue'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 chest te al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pantul da al, gotun acik kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traitor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Heirloom itemlar olarak geciyor bahsedilen esyalar. Ve Triumph, Valor, Frost Emblem vendorlarla ayni yerde farkli bir vendor tarafindan satiliyorlar. Karakter kasmak icin alinabilecek oncelikli itemler shoulder ve chesttir genellik (%10+%10=%20 bonus experience) Rogue gibi bir karakter icinse yukaridakilerden hemen sonra, silahlar gelir ki melee dmgda cok muhim hale gelicektir zaman icerisinde, surekli guncel silah bulunamadigi icin. Ayrica yeni LFG sistem ile surekli random dungeon yaparak, giyebileceginiz rare quality (mavi kalite) itemler hediye ediliyor. Dolayisiyla shoulder, chest ve silah haricinde pek birsey almaya gerek kalmayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aquila said: pantul da al, gotun acik kalmasin. zuhuahuahua en bomba postunu atmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar