Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 100+ midye dolma yeme kapasitem var yapılır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi sabah sabah acılı lahmacun yemeye benzer bu. ne mide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tamam bende severim midye +50 yediğim olmuştur ama sabah sabah olmaz. günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hiç kuşkusuz kumardan daha tehlikeli bir bağımlılık. Löp löp atarken, 1'er lira, 50'şer kuruş yazıyor paso, sonra mardinli bebe eheh 300 lira abi diyor, allah'ım ben ne yaptım diye haykırıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 acılı midye yedinizmi hiç ? cicek pasajının önünde satıyor amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 MİDYEDEN İĞRENİYORUM BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gecko said: MİDYEDEN İĞRENİYORUM BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oha o muhtesem taddan nasil igrenilebilir sıkıcan limonu löp diye atican agzina Canim cekti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bağyan arkadaşlarımdan biri midyeden ölesiye tiksiniyor. Anlamadığım garip bir fobisi var midyelere karşı. Yanından geçemiyor bir midye tablası gördüğünde. Şaşılacak şey. Ben de inanmıyordum önceden midye sevmeyenlerin olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Midye adet görüyor yenmez, günah. Çok kere duydum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tam bunu demeye geldim söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar