Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/Casper-Nirvana-Dizustu-Bilgisayar-Garantili_W0QQidZZ23103702 bu bilgisayar bu kadar eder mi? etmezse ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 800'de kalırsa eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gider mi yani bu fiyata? ben alıcı değilim satıcıyım. bir tanıdığın bilgisayarı anlamıyor bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 temizse gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sağolun. temiz ama gitmiyor haftaya 750 den veya 700 den koymayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sınırı yüksek tutunca pek ilgi çekmeyebiliyor aslında düşündüğünüzden 100 lira kadar azdan koysanız daha çok ilgi çekebilir hatta yarışanlar bile çıkar ufak bir ihtimal kâra geçme (düşündüğünüz fiyat üzerinden) ihtimaliniz bile var, hiç değilse düşündüğünüzden bir miktar az fiyata satarsınız ama satarsınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şimdi bunu 800 satsanız 80 kağıt gittigidiyora kalcak dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gg'de 1 işleminin olması, o da olumsuz olması etkiliyor olabilir. Bence 1 tl'den koy 10 günlük, baktın 700 800 oldu satarsın, olmadı göndermezsin. hesabın leş zaten kaybedecek bir şeyin yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o işlem de şey, tarot kartı almıştım, resimdekilerden farklı geldi. satıcının sayfasında bunu belirttim, o da böyle yazmış. ne olumsuzluğumu görebilir ki ben alıcıydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar