Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu linux pek yaramadı bana. ubuntuda pidgin kullanıyorum msn içn.eski kız arkadaşmla tartışıyorum.baya şey söyledim sora /block yazdım, çat yzı olarak geldi.failin allahını yedim.şanslısın linuxda block yokmuş dedim kıvırmaya çalıştım fdgd. siz siz olun command'siz halledin işlerinizi dsf
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 geldiğin gibi git dostum. ggg =(
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ayıp sana he şurda aynı kaderi paylaşıyoruz 2 dk
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tamam lan pardon. harbi gel geri. başka kız mı yok hacı sana yürü be
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 pidgin mi kullanıyosun, 3 güne xp yolcususun, www.emesene.org
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 emesene bi garip ya.pencerede bişey yazarken aşağı inmiyo.mousela tutup indirmem gerekiyo falan.pidgin iyi şimdilk
Öne çıkan mesajlar