asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Dengesiz said: bence MH = Main Hand Axe demek istemiş ahahahha:D sabah 06:20 ama..mazur görün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 drop icc 10 mh axe dropu yok alt tarafı 10 man dropu pek de sallamıyorum ama , herifin teki ticket atmaya üşeniyor diye itemdan olmak üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 O axe çok kral. Omuza asılan ilk 1h axe :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olurmu sezon 5 mı ne axe var hunterlar ıcın oda omuza asılıyordu :P sezon da yanlıs olabılırım deadly işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkness123 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oyun içerisinde türklerin çoğunluğu "item almazsa ölücek hastalığı" ndan muzdarip olduğu için türk guildlerinin(çoğunlukla) ne draması bitiyor, ne dedikodusu bitiyor, ama güzel bir ortam yakalanırsa o geyik hiç bir yerde bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Birkaç çapulcunun yaptığını bütün türklere yıkmak çok yalnış, bu olay tamamen kişilikle alakalı. Hem pug raide girip adeletli bi loot dağılımı beklemek riskli, bu sebebden progresi kötü bile olsa millet guild bulup o şekilde girmek istiyor raidlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Aaa iyi hatırlattınız ya, ben icc raide girdiğimde localdan WE'RE TURKS AND WE WILL COME CONQUER EUROPE FAGS diye spam geçeyim. Zuhahaha çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oha cenabetlik bende sanırım , yada alnımda gel ninjala yazıyor bu seferde totgc10 dan mh axe ninjalattım BL de hakkaten adam kalmamış ya , türkü yabancısı farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 adımı söylemişin :D abi twisting nether da oynuyorum pug lar falan gayet adaletli öyle ninjaboi yok ortada gayet sakince oynuyorum. Çok fazla türk yok zaten arada bir whisperdan "ehuehuehu güzel nick :D:D" yazıyolar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar