GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Notebookla kullanmak icin bir tane samsung syncmaster 2494 ekran aldim, ultramoonda kurdum ayarladim 1980 x 1080 60 hz e ayarladim onu maksimum cozunurluge, kendi notebookumda 1200x küsür çözünürlükte. Sorun şu aleti vgadan bağladım, alırken DVI (optional) yazıyordu, yani kablosu mu verilmiyormuş neymiş tam anlamadım. Arkasında benim notebooka uygun DVI girişide var, ona ekstra kablo alıcam sanırım ama benim esas anlamadığım içinden aletin şöyle bir kablo çıktı, bu ne işe yarıyor? içinden çıkan kablonun iki ucuda DVI-D (Single Link) bu kablo ne işe yarıyor? Alet buhttp://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-2494sw/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Dijital görüntü aktarmak için kullanılan bi kablo işte, bildiğin DVI kablosu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Notebookda oyle bır giriş yok ama ? Hatta ekranda öyle bir giriş yok?? Arkasındaki dvi girişi ile notebook aynı, bu çıkan kablo bir işime yaramıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ekranın ve notebookum arkasındaki girişler DVİ-D dual link (Resimden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar