yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kız arkadaşım güzel bi netbook almış: http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/series/Toshiba-NB200-Serisi/1066150/ benim yaptığım gibi evde büyük monitör+klavye mouse takımı ile kullanmak istiyor :P ama tabi harici ekran kartı olmayan 10"lik bi netbook olunca sakata gelmemek için araştırmak istedim. kısaca sorum şu, bu netbook en fazla hangi çözünürlüğü destekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 teknik özelliklerinde yazanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 valla ben tv ye bağladığımda büyük öşçekde destekliyordu önce herhangi bir monitöre bağlamayı deneyin mesela seninkine bir bağlayın deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gma950 varmış, o da 2048x1536 at 75 Hz maximum resolution mış mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 1680*1050 ye kadar yolu var. 1280*768 idealdir abartmamak lazım.. monitörün büyüklüğü işlemciyi etkilemez ama düşük çözünürlüklerde görüntüyü yayacağı için pixellenme gözüne batar. kız arkadaşının ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben de öyle bir sistem kullanıyorum. monitör 23" wide. klavye yok-bence gerek yok. görüntüyü sadece monitöre verince ekran kartı sorun çıkarmıyor. ama ben biostan update edip ekran kartını 224 mb a yükseltmiştim. eeepc 1000h baya cost efectif bir yapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kablosuz klavye mouse kombosuyla guzel olabilir o cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bir yerden sonra monitör tak, klavye tak, mouse tak vs üşeniyor insan. Şöyle sabit bir docking station olacak. Laptop'u çotank diye yerleştirince her şey bağlanacak, şarj olmaya başlayacak. Öyle bir IBM ThinkPad ve docking station alma hevesim vardı bir zamanlar ama pahalı geldi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mum_Chamber said: kablosuz klavye mouse kombosuyla guzel olabilir o cihazlar.benim sistem aynen öyle zaten, ama normal baya ekran kartlı laptop var tabii, 22" ve kablosuz klavye mouse ile kullanıyorum hem laptop kullanımdan dolayı hiç eskimiyor nerdeyse :D 5 kablo takılı işte (şarj, monitör, klavyemouse, gamepad, hoparlör) lazım oldu mu tak çıkar çok seri bi şekilde yapılabiliyor (tuvalete giderken :D) o kadar lüküse azcık zahmeti olsun zaten. tabi ben de hep hayal etmişimdir Mirage'ın dediği istasyondan :P Sliphatos vermiş en istediğim cevabı sanırım. Teknik özelliklerde kendi ekranının maks. çözünürlüğü yazar, konuyu açma sebebim de desteklediğinden daha büyük ekrana bağlandığında korktuğum şey olan piksel dağılmasını önlemek için uygun monitör almaktı zaten :) Sağolun gene de... 2048x1536 baya iyimiş yalnız her monitör bağlanabiliyor yani kısaca oh mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim verdigim degerler pratik max kullanabilecegin degerler. elini pasif sogutmali netbookun altina koydugunda hissedilen degerler yani. yanlis yonlendirme olmasin. o yuksek cosunuzrluklerle pencere bile acip kaparken beklersin, ozellikle film vs islemek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sitede silph'in dediginden farkli birseyler yaziyor Maks. harici görüntü modları maks. çözünürlük : 1.600 x 1.200 maks. yenileme hızı : 85 Hz maks. yenileme hızında titreşimsiz çözünürlük : 1.600 x 1.200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Yeni konu açmadan buradan sorayım, Soru şu: http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/22-inch-w-e-line-21.6-inch-w-display-full-hd-220e1sb_69/prd/en/hk/ misal ve benzerleri olmak üzere, 1920*1080p Full HD monitörler var. Yalnız benim dikkatimi çeken bu grubun sadece VGA çıkışının olması. Yani ne DVI girişi var nede HDMI. Bu analog kablodan bu kalitede görüntü aktarımı mümkün müdür? Mümkünse neden daha fazla para verip dvi vs kovalamalıyım. Yani görüntüde ekstra bi fark var mıdır yoksa bu monitörlerde aradığım full HD kaliteli görüntüyü sunar mı bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dvi var onda bu devirde dvi, hdmi olmayan yeni tv yok, hele full hdyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hmmm http://www.vatanbilgisayar.com/philips-220e1sb-21.6-220e1sb-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=40460 Burdan baktığımda yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Şu an dumur oldum teknosa vs sitelerde sadece vga giriş var dedikleri monitörlerde kendi sitelerinde dvi giriş var yazıyor şimdi mantıklı bi hal aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne lan bu netbooka tv mi baglanır? o zaman netbook niye alıyosun anlamadım fakir set up'ı mı bu nedir bu arzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vga + hdmi vardir. dvi = sessiz hdmi o nedenle converter takiyosun ekran karti icin mesela. ama mantiken netbookta saedce vga ciki$i vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nokianin uber netbookundan alsaydi hdmi ciki$i da olacakti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Setroth said: benim verdigim degerler pratik max kullanabilecegin degerler. elini pasif sogutmali netbookun altina koydugunda hissedilen degerler yani. yanlis yonlendirme olmasin. o yuksek cosunuzrluklerle pencere bile acip kaparken beklersin, ozellikle film vs islemek mumkun degil. anladım aslen bu soruyu sormuştum ben neyse, 19" monitörlere bakıyoruz genelde 13xx genişliğinde piksel oluyor. Geçen gittik almaya teknosaya, adamlarda baktığımız 2 model de yoktu stokta, bre adamlar niye sergiliyosunuz dedim içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sen bi de istanbul bilisim in showroomuna git. 35 tane tv var showroomda sadece 5 model var stoklarda. kufur ettim en son gidi$imde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar