Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netbook'a ev için büyük monitör alacağız

yav

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşım güzel bi netbook almış: http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/series/Toshiba-NB200-Serisi/1066150/

benim yaptığım gibi evde büyük monitör+klavye mouse takımı ile kullanmak istiyor :P

ama tabi harici ekran kartı olmayan 10"lik bi netbook olunca sakata gelmemek için araştırmak istedim.

kısaca sorum şu, bu netbook en fazla hangi çözünürlüğü destekler?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerden sonra monitör tak, klavye tak, mouse tak vs üşeniyor insan. Şöyle sabit bir docking station olacak. Laptop'u çotank diye yerleştirince her şey bağlanacak, şarj olmaya başlayacak.

Öyle bir IBM ThinkPad ve docking station alma hevesim vardı bir zamanlar ama pahalı geldi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

kablosuz klavye mouse kombosuyla guzel olabilir o cihazlar.
benim sistem aynen öyle zaten, ama normal baya ekran kartlı laptop var tabii, 22" ve kablosuz klavye mouse ile kullanıyorum hem laptop kullanımdan dolayı hiç eskimiyor nerdeyse :D

5 kablo takılı işte (şarj, monitör, klavyemouse, gamepad, hoparlör) lazım oldu mu tak çıkar çok seri bi şekilde yapılabiliyor (tuvalete giderken :D) o kadar lüküse azcık zahmeti olsun zaten. tabi ben de hep hayal etmişimdir Mirage'ın dediği istasyondan :P

Sliphatos vermiş en istediğim cevabı sanırım.

Teknik özelliklerde kendi ekranının maks. çözünürlüğü yazar, konuyu açma sebebim de desteklediğinden daha büyük ekrana bağlandığında korktuğum şey olan piksel dağılmasını önlemek için uygun monitör almaktı zaten :)

Sağolun gene de...

2048x1536 baya iyimiş yalnız her monitör bağlanabiliyor yani kısaca oh mis :P
Sosyal ağlarda paylaş

benim verdigim degerler pratik max kullanabilecegin degerler.
elini pasif sogutmali netbookun altina koydugunda hissedilen degerler yani. yanlis yonlendirme olmasin.
o yuksek cosunuzrluklerle pencere bile acip kaparken beklersin, ozellikle film vs islemek mumkun degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmadan buradan sorayım, Soru şu:
http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/22-inch-w-e-line-21.6-inch-w-display-full-hd-220e1sb_69/prd/en/hk/
misal ve benzerleri olmak üzere, 1920*1080p Full HD monitörler var. Yalnız benim dikkatimi çeken bu grubun sadece VGA çıkışının olması. Yani ne DVI girişi var nede HDMI. Bu analog kablodan bu kalitede görüntü aktarımı mümkün müdür? Mümkünse neden daha fazla para verip dvi vs kovalamalıyım. Yani görüntüde ekstra bi fark var mıdır yoksa bu monitörlerde aradığım full HD kaliteli görüntüyü sunar mı bana...
Sosyal ağlarda paylaş

Setroth said:

benim verdigim degerler pratik max kullanabilecegin degerler.
elini pasif sogutmali netbookun altina koydugunda hissedilen degerler yani. yanlis yonlendirme olmasin.
o yuksek cosunuzrluklerle pencere bile acip kaparken beklersin, ozellikle film vs islemek mumkun degil.
anladım aslen bu soruyu sormuştum ben

neyse, 19" monitörlere bakıyoruz genelde 13xx genişliğinde piksel oluyor. Geçen gittik almaya teknosaya, adamlarda baktığımız 2 model de yoktu stokta, bre adamlar niye sergiliyosunuz dedim içimden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...