Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Siamon, 17 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar İstanbul gibi başka bi yer yoktur! OLAMAZ !! Bizim arka bahçe gibi de yoktur, olamaz yani her şehir farklıdır o yüzden haklısın. said: Siamon, 17 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki:Her şehrin kendine özgü şeyleri vardır ama ben şu baş şehirlerin içinden (Londra, Roma, İstanbul, Paris, Madrid vs vs ) Paris ve İstanbul'u tercih ederim.. Açıkcası yaşamak için bu yazdıklarından sadece bir ihtimal Parisi seçerim ama genede Türkiyede yaşamak istiyorum. said: Siamon, 17 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki:Ayrıca İstanbul'u herkez çok beğenmektedir.. Güncel örnek verecek olursak Bush istanbul a tatile gelmek istediğini sölemiştir.. Bush :) Yorum yapmıyorum :) Ve herkes İstanbulu beğenmektedir kelimesi yanlıştır. Mesela ben beğenmiyorum ve topiği okursanız beğenmeyen başkalarının da olduğunu görürsünüz. said: Siamon, 17 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki:Bunun Yanısıra İstanbul artık Paris, Londra, Roma vs gibi bir Avrupa şehiridir günümüzde bu şehirlerden hiçbir eksiği kalmamıştır... İstanbul, Avrupa yolunda modernleşmekte ve gelişmektedir.. İstanbul Avrupa şehridir veya değildir demedik ama gittiniz mi bilemiyorum bahsettiğiniz şehirler ile İstanbul arasında binlerce iyi kötü fark vardır. Tanıdığınız kaç yabancı İstanbul ile Paris veya Londra, Tokyo, NewYork arasında şeçim şansı olduğunda İstanbulu seçer? Ancak iş için geliyor yabancılar ama yaşama amaçlı İstanbula gelen yabancı sayısı bu saydığımız diğer şehirlere gidenlerin yanında sıfıra yakım bir sayıdır. Dikkatinizi çekerim Turist demiyorum yaşama amaçlı gidenleri diyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 istanbul hiç adam gibi el atılmadan bu kadar seviliyor bir de sorunlara adam gibi el atılsa... dünyada tek olmaya gayet müsait şehir, hem tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, hem doğası ve doğal mekanlarıyla, hem genç ve dinamik halkıyla, hem de birleştirdiği kültürlerle... bunca şeyi bir arada barındıran nadir yer vardır... eksiği nedir? topic boyunca sıralanan sorunlar... işte o sorunların ortadan kaldırılması veya minimum düzeye indirilmesi durumunda istanbul dünyanın göz bebeği olabilir. ben özellikle kültürel birleşimin muazzamlığına dikkat çekmek istiyorum düşünsenize ya aynı otobüste siz pati forumlarına takılan insanlar ve teknoloji namına telefon, tv, buzdolabı ve bilimum ev aletlerinden başka bir şey tanımayan bir insan aynı havayı soluyorsunuz, hatta o insanla muhabbet ediyorsunuz abartıyor olabilirim ama bence bu çok güzel ve özel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Absolut, Herkes derken yanlış kelime kullandım farkındayımda genelleme yapmak istemiştim yani çoğu yabancı istanbul'u egzotik bi yer olarak düşünüyo.. İkincisi son yazdıkların kısmen yanlış İstanbul'a gelip hayran kalanlar var, İstanbul iyi tanıtılmadığı için o kişiler Parisi Londra'yı seçer, Bütün şehirler eşit olarak tanıtılsa belkide fikirleri deişebilir öyle deilmi? Ha o zaman nereyi seçer onu bilmem karışamam.. Bir şeyde varki o da Türkiye'nin yabancılara cennet olarak gözüktüğü yani yine senin dediğin "iş için" olayına dayanıyo.. Dayımın bi arkadaşı vardı gitti amerikada yaşadı dayımla birlikte 2 sene boyunca ondan sonra oranın stresini kaldıramıyorum dedi geri döndü Türkiye'ye.. Yani olabilir iş ve yaşam için gelenler nede olsa Türkiye'de taze meyve diğer çoğu ülkeye göre daha ucuz ;)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar