Astral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Özel güvenlik hallerinde cep telefonu üzerinden, dışarıdan anlaşılmaksızın dinleme yapmak amacıyla kullanılabilecek dünyanın en mini ve en ileri dinleme teknolojili kulak içi özel alıcı cihazı ile iletişim imkanı sunar. Yüksek ses gücü ve kalitesi sayesinde boyundan çok kaliteli ve berrak ses verebilmektedir.Özel korumalar ve İstihbarat birimleri tarafından tercih edilen bu gizli dinleme cihazı sayesinde herhangi bir telsiz, cep telefonu kulaklığı, bluetooth kulaklık vs gibi dışarıdan görülebilen işitme aygıtları olmaksızın talimat alınabilmesini mümkün kılar. Kullanım: Cep telefonu, Mp3 player veya ses çıkışı olan her hangi bir cihaza bağlantı kablosu takılır. Bağlantı kablosu kıyafetinizin altına, boynunuza takılır. Kablonun yaptığı ufak çaplı yayın kulaklık tarafından algılanır ve dinlenir. Herhangi bir ortamda üzerinizde gözle görülür hiç bir kablo veya cihaz olmadan telefonunuzdaki yayını dinleyebilirsiniz. Ürünün resmi ve kullanım şekli Nedir? Ne değildir? Sorularınız için genel bilgi: - Kulaklığın ve kablonun dışarıdan görülmesi mümkün değildir. - Sesin dışarıya gitmesi mümkün değildir. - Ürün SR416SW pil ile çalışır, 2~3 saat kullanım süresi vardır. - Bilindik bütün cep telefonlarıyla, mp3 playerlarla çalışır. Standart kulakların uyduğu her cihaz ile kullanabilirsiniz. Ayrıca kablonun 2 adet değişik jak çıkışlı converterı mevcuttur. - Kablonun yayın menzili 1 metreden çok değildir. Bu yüzden dışarıdan dinlenemez. Ürün tarafımca alınmış, kutusu açılıp sadece denenmiş ve bir daha da kullanılmamıştır. Hiç bir aksaklığı yoktur. Ürünün piyasada nadir olması bir yana satış fiyatım piyasa fiyatının çok altındadır. Her şehire gönderebilirim, kargo ücreti tarafımca ödenir. Talep ettiğim ücret: 350 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 üf ne kopya çekilir bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hababam sınıfı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fena troll döner bu başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Almak isterim ancak pil 2-3 saatte bitince yedegını nerden temın edecegız yada sarjlımı pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ürünü üreten kim? markası modeli nedir? söyle araştıralım, öyle işportacı gibi tanıtmayla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Küçük saat pilidir. Alırsın 5 tl ye 5 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ajan misiniz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 başkasının kulaklığıyla dinleyemem ben. Sen şimdi bunu kulağının içine sokmuşundur.. öegh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 adam denemiş işte yan banada kötü geldi şimdi kullanılmış şeyi kullanmak, 2.si cidden marka-model filan verilmesi lazımdı araştırıp 0 ı ne kadarmış nerden hangi şartlarla alınırmış öğrenelim di mi böle körü körüne kim alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 arkadaşım ihtiyacı olan alır olmayan almaz. boş boş vır vır etmeyin sırf trollemek olsun, postum artsın diye. denedim dediysem bir tarafımıza sokmadık herhalde kulağıma götürüp dinledim. denenmemiş ürün mü satayım, çalışıyor olması şaibeli? bozuk çıksaydı papaz mı olsaydık? nedir yani. ürün oemdir, müşterilerime göstermek için evvelki ay bizzat kendim çinden 5 adet aldım. çok merak ediyorsan sen de git çine, araştır ve al. ha ben kazık mı yiyorum bunun fiyatı kaça diye çok merak ediyorsanız; buyrun http://www.casusbocek.com/mikro_kulaklik.htm http://www.casuskulaklik.net/hakkimizda.htm türk ithalatçı firmaların siteleri. bakın bakalım fiyatına, istediğim fiyat, pazar fiyatının yarısı. alacağın ürünün de araştırmasını ben mi yapıp sunayım? pazarlama danışmanınız mıyım? işportacı gibiymiş, hamburgerci olmaktan vazgeçin. ciddi alıcılar buyursun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 300'e düşürdüm fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dealextreme'den biri araştırsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 70$ a surdan alinabilir edit: demiycektim ama yapamadim, yurdum insani artik dealextreme ve ebayden haberdar olsun. bu ucuz cin mallarindan haberi olanlar internetten iki tiklayip kendi adresini verdi diye, ticaret yapiyorum ayagina fahis fiyatla mal satmayi biraksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 heh onun için dealextreme'e bi bakmak lazım demiştim. çünkü artık bu tarz zımbırtıların dx'ten ucuza getirtilip burada 6 katı fiyata satıldığını anlamak o kadar kolay ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hadi ben de ezmeyeyim dedim de madem kaşınmışsın; yurdum davarosu da google da search yapmayı öğrendi diye dış ticaret mevzuatını ve ticareti söktüm zannetmesin. oradan alıp üstüne kargo binince malı gümrüğe takılmasın. sonra buralarda yauuuw malım gümrüğe takıldı napcam?? ne vergi vericem diye zırıldamasın. dileyen gitsin oradan alsın, üstüne kargoyu da bir güzel ödesin. ne mal alacağını da bilmeden alsın. benim sattığım fiyat bu, türkiye fiyatı da nedir zaten söyledim. daha önce de belirtmiştim çoluk çombalak muhabbeti aramıyorum ciddi alıcı olan varsa dileyen iletişime geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mali fahis fiyata sattigini soyleyince hemen coluk cocuk lalalala diyerek, coluk cocuklugu sen yapiyosun. linkini vermisim, 70$. shipping ucreti neymis? free. 70$'in altindaki mal gumruge takilirmi? hayir. dealextreme'den, ebayden iki tane mal getirtiyosunuz diye ticaret adami olmuyosunuz. sana gore ticarettir bana gore adam kaziklamanin alasidir. senin araci olarak iki tik disinda yaptigin hic bisi yok. kalkar 50 yere sorarsin, bulursun o zaman cok ugrastim buldum, payimi isterim dersin. ebay'e girip, iki tikla sonra 3 kati fiyat iste. sonra millet 70$'a surdan bulursunuz diyince coluk cocuk de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 70$ lık malın neyi gümrüğe takılacak? ticari mal olarak gelmediği sürece hiç bir şey olmaz bapsi burada dış tic bilen adam da var merak etme eğer ki ticari mal olarak gelecekse işin CE si var TSE is var ama muhtemelen sen bunları atlatıp getirtmişsindir TSE tescili varsa taratıp koyarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 zırtapoz ya bir dealextreme öğrenmiş aynı gazeli okuyup duruyor. ben oradan güvenip mal bile almam. 100x100 %100 müşteri memnuniyeti garantisi yazan bir banner koydular diye sen çeyizini de oradan düzersin. freeshiping yazdı diye beleşe mi geliyor sanıyorsun? toplam tutara dahil shipping ücreti. kimden aldığın hakkında en ufak bir fikrin var mı??? getirdiğin mal ayıplı çıkarsa ne yapacaksın sen müteahhit? 50$ daha kargo mu vereceksin yolla, geri al sonra gene kargo paraso bayıl? tabi geri almayı kabul ederlerse, hadi ettiler ne kadarını refund gelecek sanıyorsun? ya da ürünün yenisini yolladılar kaç lira daha kargo vereceğini sanıyorsun? zihniyet? bir bok bildiğiniz yok moron gibi konuşuyorsunuz anca car car. ben dış ticaret okudum, bir kaç ayda bir çine gider iş bağlarım ama sen evinde kıçının üstünde oturup, mousela tık tık her mevzuatı her şeyi daha iyi bilirsin. bir de gelmiş fahiş fiyat diyor bok atıyorsun. önceki postlarda ben bunun türkiye piyasa fiyatını belirtmişim, kendi sattığım fiyatı da belirtmişim. malı ben bakıp almışım, riskleri ben almışım, vergisini ben vermişim. üstüne üstlük ben ticaret yapıyorum sen babamın oğlu musun senin X sitesinde bulduğun fiyattan ya da üretim yapan bir yerin fiyatından satacağım ben sana? ne salak adamsın sen, ne gerizekalı zihniyet bu? amme hizmeti mi veriyorum ben burada zihni sinir? fahiş fiyat weyk weyk diye zırıldayacaksan yürü git 800 liraya satan sitelere mail yaz niye insan kanırtıyorsunuz diye. gelip burada benim başlılığımı baltalama. iş olsun diye boş beleş konuşma. ticaret yapsan, elin 2 ekmek tutmuş adam olsan kalkıp zaten böyle saçma sapan konuşmazsın. sen bir zahmet başka yerde post kas, ben çekemem çoluk çocuk muhabbeti dediğim gibi. malın farklı pazarlardaki fiyatı belli, şartlar belli, benim söylediğim uygun bir fiyattır. durumu olan alır olmayan almaz. pazar alanında da isteyen istediği fiyat ile satış yapabilir. alacak gücü olan alır, fiyatı beğenmeyen almaz. senin gibi 5 10 tane sığır akşama kadar saçmalıyor burada. sen bir yerde mal alırken malı satan kişiye/kuruluşa şurada bunun daha ucuzu mu var diyorsun? var mı böyle gerizekalı bir şey?? bağdat cad. alışveriş yaparken bu ürünün bir benzeri pazarda var 10 liraydı mı diyorsun?? uzun lafın kısası saçma sapan uzatmayın ben malıma alıcı arıyorum. forum kavgasıyla yanıp tutuşan ergen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adam çok doğru söylemiş. adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hadi sen dibine kadar haklısın diyelim, modeldeki bütün değişkenler sabit kabul edilsin ; peki bu forumdan başka satış yapacak yer yok mu? sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi? pazar mı yok? başka yerde satamadın da son yer burası burada da karşıt yorum yapıldı diye bu kadar hiddetlendin? "benim fiyatım bu isteyen linkdeki siteden getirtebilir" demek çok mu zor? ben orada kaldım sanki başka yer kalmadı ve satış yapabileceğin tek yer burası kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Astral haklı. GG veya sahibinden'de satış ilanı koyduğu zaman altta "yorum yap" gibi bi seçenek yok ki babacum aga :/ burda olduğu için hem bize yazma hakkı hemde ona cevap hakkı doğüyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 lol hala coluk cocuk diyosun ama hakaret etmedende duramiyosun, ettigin kelimelere dikkat et bu bir. ikincisi freeshipping yaziyo, ucrete dahil edilmis olsun olmasin adamin oraya koydugu ucret senin satmaya calistiginin yarisindan bile daha az. bana gelip icine koymus shippingi diye abuk subuk konusma. totalde 70$ veriyosun evine geliyo. bittimi ? bitti. ucuncusu, adamin ne bok olup olmadigini ebay de satici profilinden ve sayfada iade/degisim kosullarindan okuyabilirsin. gorunen o ki senin yukarda davar/hanzo dedigin, ebay veya deal extreme'den haberi olmayan yurdum insanindan pek bir farkin yok. sadece arguman olsun diye bos yazip bos atmissin. urunun bozuk cikmasina gelelim, o da ucuz etin yahnisi olsun ama senin gibi adam kaziklamaya ve bunu ticaret olarak gostermeye calisan tiplere para kazandiracagima gider 70$'a sansimi denerim. yazdigin kocaman yazida urun bozuk cikti, ver kargoya 50$ daha (ki alakasi yok 50$ falan degil) argumanin disinda gecerli bir arguman yok. son olarak senle cok ugrasamiyacam ama forum mentalitesini ogren. burasi gittigidiyor degil, sahibinden.com degil. sen burda kalkip iki tane kicikirik esyayi getirdin diye, ki ben cine gititm bagladim ayaklarini gec bana hikaye okuma, cine giden adam 5 tane alip donmez lol, elestirilemezsin sanma. ISTEMEYEN ALMASIN LÖLÖLÖL demekle kimseyi susturamazsin. ps: ben dis ticaret okudum, baglanti yaptim getirte getirte 5 tane getirttim argumani gercekten cok basarili bir hikaye, tebrik ediyorum. pps: dealextreme'e bok atiyosunda senin aletinin kaliteli oldugunu senin lafin disinda kim onayliyo? varmi bir kalite belgen? dealextreme en azindan senin gibi abuk subuk adamlarin ekmek kapisi olmus, yedigin kaba sicma bari. dealextreme en azindan sizin gibi kalitesiz esyalari turunun tek ornegiymis gibi fiyatlara satmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 çok pis diss atmış.. kesin kulaklıkta fuat var.. sana puanım 9kanka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 size laflar hazırlamıştım ama yollamaktan vazcaydım. donanım haberin pazar bölümünden farkınız olsun, sadece daha ucuzunu bulabilirsiniz diyip geçin. link verip konuyu baltalamak, gg sahibinden.com u önermeler yanlış gibi geldi bana. dealextreme yada e-baya güvenip 1 kerede 70$ ı bayılmakta kolay değil, geldi gelicek sağlam gelir mi bozuk çıkar mı gibi sorular oluşuyor kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar