Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Dün gece taksim'de trompet sesleri yankılanıyodu.. Büyük bi kalabalık dansederek istiklalde yürüyo... Nedeni Funk Off adlı grup... 14-15 kişilik bu grup, ellerinde trompetler tuba davul vs.. bir yandan çalıp bir yandan dans ediyolar ve kesinlikle çok eğlenceliler. 2 saate yakın sokak konseri verdiler. Bugün saat 13.00'te Ortaköy'de olacaklarmış. http://www.bigglook.com/biggistanbul/kultur/aktv_detay.asp?aa_id=2&aktv_id=6313&subof= Bunun dışında 18 Temmuz pazar, Caz Pazarı dahilinde saat 13.30-14.15 ve 18.00-18.45 arası Ayazağa İstanbul Kültür ve Kongre Merkezinde konserleri var, ancak Caz Pazarı ücretli:25 Milyon. AKM önünden ücretsiz servisle gidebilirsiniz. Bence kaçırmayın!!! ;)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... [Bu mesaj Nartanesi tarafından 17 Temmuz 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hatta gurubun en önünde hoplayıp zıplayan adamlara yol gösteren eleman da bendim... Adamlar gerçekten çok eğlenceli. Arada bir kafalarına göre kareografiler koyup bizim ekibin etraflarında rahat yürümesini zorlaştırsalar da çoook hoşlar.
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya sende fotoları var mı? Gerci ben gruptan bi elemanın kız arkadaşıyla tanıştım fotoğraf falan çekildik grupla ama onlar gönderene kadar çatlıycam. :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 lan berk orda miydin sen? LOL biz de arkada elde tombul sise efesler ile icip icip dinliyorduk grubu[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 lol dogi ben zaten bu bandolara eşlik eden gönüllü ekibin koordinatörüyüm. tabiki ordaydım =) bizim ekip tonla resim çekti, ulaşınca buraya da koyarım bir iki tanesini
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 güzel bi oluşuma benziyo anlatılana göre..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 gerçekten çok hoş bişeye benziyor. keşke videoya filan çekilmiş olabilme imkanı olsaydıda izleseydik. merak ettim şimdi. :([signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Merak edenleri Caz Pazarına bekleriz, Funk Off ve daha bir sürü grup çalacak gün boyunca. Funkie Funkie yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 böhüü. samsundan mı gelecem? :([signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 abii süperdi bgn arklar dedi ortaköyde die gittik süper eğlenceli ya dönüorz filan ahaha cd lerini aldm filan hadi hayrlısı :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar