7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Yahu yatak zangır zangır sallandı sanki benden başka hisseden var mı ? aha olmuş http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 şunu gördüm ya paso sallanıyorum sanki şu an öyle gerildim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 o kalp atışı da :D , 3.0 dior bu amcalarda bana çok daha fazla gibi geldi, neyse gidim yatıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 MARDUĞUN AYAK SESLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 caps açınca daha bi komik olmuş hehehe Çd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 3.0 bu kadar hissedliyosa ranzamı seveyim. Sanırım ranza etkisi oluyor bu ama bildiğin deli gibi sallandım yahu. Ben 7.4'te uyanmayan adamım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi bizim burda da sallandıydı bi ara... ...gece mis gibi donumla uyumuşum. baktıysam yer sallanıyo. "ulan göçer möçerde donla bulurlar, rezil oluruz. şu eşofman altını giyeyim hemencene." diye giydim hemen fason adidasımı. çöktüm yatağın yanına. ne vakit sonra durdu amma. bide küçükken vazo devrildiydi. bütün deprem tecrübem bu. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 BUNU YAPAN DABBEDIR DABBEDİR ARZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Arz mı? Arz artarsa talep artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hep mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 depremi bilemem,ama az önce iri iri dolu yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gecko said: BUNU YAPAN DABBEDIR DABBEDİR ARZ dabbetül arz olcak o. 6. şiddetinden az depremlerde dışarı cıkmam ben prensip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Nerde link acmiyor telefon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bizim alt kattaki gevşek bassı kökledi ben de sallandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Hangi sarki caliodu ? Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar