Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimdi bu kız kimdi bu sanatçı? off


thelegbra

Öne çıkan mesajlar

hani insanın aklında kalır da bulamazsa deli olur ya, o durumdayım.. bir sanatçı vardı, film çevirmişti gözleri bozuk sonra kör olan bir kızı canlandırıyordu müzikal gibi.. hatta klibinde gözünden yaş geliyor sonra tekrar ağzına oradan gözüne falan.. yakın çekim klibi vardı.. ya siz hatırladınız ben hatırlayamadım kimdi o deliricem?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yürü yaaaa :) süpersin.. bu kadar mı olur :) ohh içime su serpildi hehehe.. bu arada tavsiye de etmiş olalım dimi ;)

ekliyorum, klibin adı hidden place ve filmin adı da dancer in the dark.. indirin beğenmezseniz gelin dövün :)

[Bu mesaj thelegbra tarafından 17 Temmuz 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden daha iiydi yalnız. violently happy, human behaviour ve play dead şarkılarına hastayım, sooradan sapıttı lakin...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladıgım kadarıyla,
gözleri az gören bir kız işte işçi olarak çalışıyor falan.. gözleri çok daha fazla bozuldukca kızı işten atıyolar falan tabi biriktirdiği para var sanırım ameliyat için.. sonra sevdiği biri parayı alıp calıyodu galiba, kız da onu yakalayıp istemeye istemeye öldürüyor.. sonra suçlu durumda görüyorlar kızı asıyorlar.. acayip koyan bir filmdi..işte kız hayaller görüyor hep balerin mi ne olmak istiyor vs vs :P cok zaman oldu sallamış olabilirim bazı yerleri..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...