Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 evet arkadaşlar mesela katanın paperdoll görüntüsünü cutlasa a dönüştürebilirmiyiz ama düz katanamızda durucak yani oyunda iki farklı paperdolu olan katanamız olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bunu gump editör le yapabılırsın ama tam bi bilgim yok bu konuda. Ama yapılabilir. Bu konu beni aşar.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Katana'nın görüntüsünü değiştirirsin fakat orjinal görüntü gider. Onun için Avatar ile bir kılıç yapmalısın. Yeni bir tile, anim ve gump.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 avatar nasıl kullanılıyor faust bi yerlerden bulup türkçeleştirip yayınlasana şurda yazmıyo mu hiç bi gevur sitesinde bi bulup türkçleştiriversende tutorial olarak yayınlasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hayır, avatarı yazan/çizen kalmadı artık. Tutorial yazacaktım fakat çok uzun bir iş, bir ara yazarım ;) Bak dostum sen bırak 2. katanayı ben sana AoS silahlarını vereyim. Onları kullanırsın.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 benim merak ettiğim bazı şeyler var onları çözmek için bu konuyu açtım bana aos silahları gerekmiyor sadece istediğim şeyi nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 www.avatarpatch.com takip et, belki bir kaç yıl sonra açılmış olur ;) ne yapmak istediğini söylesen.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yapmak istediğim şey oyunda değişik görüntüler eklemek ve misal olarakda katana verdim ki bunun gibi nesneleri çoğaltıcam yani oyunda adamın elinde katana olucak paperdolu diğer adamın elindeki katananın paperdolundan farklı olucak yani oyun içiaynı görüntü paperdolda farklı görüntü bunu yapabilirsek geriside hayal gücümüze göre gelir diye düşünüyorum mesela farklı ırk görüntüleri falan işte bunu için neyle oynama yapıcaz anim.mul dosyası ile mi ne ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 verdata ve tiledata ile :) tabi elle açıp; [mahmut's sword] id=süperbişey yazmıyorsunuz. bazı programlar var avatarpatch gibi :) yine döndük dolaştık avatarpatch'e geldik. bak örnek itemleri indir netten, onları değiştirerek yap.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya anlat şurdan avatarpatch nasıl kullanılıyorda yapalım bizde yada sen bilmiyosan nasıl kullanıldığını kullanmayı bilen birine havale et bizi ama türk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o nerde belirtiliyor anim.mul dosyasındamı eğer ordaysa avatar patch lemi değiştirebilirizi eğer öle ise avatar patch nasıl kullanırız anlatabilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar