Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itemların Paperdollda ki görüntüleri scp de belirtilebilirmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar mesela katanın paperdoll görüntüsünü cutlasa a dönüştürebilirmiyiz ama düz katanamızda durucak yani oyunda iki farklı paperdolu olan katanamız olucak?
Mesaj tarihi:
Bunu gump editör le yapabılırsın ama tam bi bilgim yok bu konuda. Ama yapılabilir. Bu konu beni aşar.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
avatar nasıl kullanılıyor faust bi yerlerden bulup türkçeleştirip yayınlasana şurda yazmıyo mu hiç bi gevur sitesinde bi bulup türkçleştiriversende tutorial olarak yayınlasan.
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim bazı şeyler var onları çözmek için bu konuyu açtım bana aos silahları gerekmiyor sadece istediğim şeyi nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
yapmak istediğim şey oyunda değişik görüntüler eklemek ve misal olarakda katana verdim ki bunun gibi nesneleri çoğaltıcam yani oyunda adamın elinde katana olucak paperdolu diğer adamın elindeki katananın paperdolundan farklı olucak yani oyun içiaynı görüntü paperdolda farklı görüntü bunu yapabilirsek geriside hayal gücümüze göre gelir diye düşünüyorum mesela farklı ırk görüntüleri falan işte bunu için neyle oynama yapıcaz anim.mul dosyası ile mi ne ile ?
Mesaj tarihi:
verdata ve tiledata ile :)
tabi elle açıp;
[mahmut's sword]
id=süperbişey

yazmıyorsunuz. bazı programlar var avatarpatch gibi :) yine döndük dolaştık avatarpatch'e geldik. bak örnek itemleri indir netten, onları değiştirerek yap.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator
faust @ noir
faust'un pictureleri
Mesaj tarihi:
ya anlat şurdan avatarpatch nasıl kullanılıyorda yapalım bizde yada sen bilmiyosan nasıl kullanıldığını kullanmayı bilen birine havale et bizi ama türk olsun
Mesaj tarihi:
o nerde belirtiliyor anim.mul dosyasındamı eğer ordaysa avatar patch lemi değiştirebilirizi eğer öle ise avatar patch nasıl kullanırız anlatabilecek varmı?
  • Yeni Oluştur...