mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 netbooklar hakkında herhangi bir bilgim olmadığı için en güzeli patilere sorayım dedim. şimdi amaç annemin kullanabilceği bi netbook bulmak. yapılcak şeyler mail yollamak, internete girmek, office programlarını kullanabilmek. mumkun olan en ucuz fiyata olan onerilerinizi alabilisem cok mutlu olurum. şimdiden saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Led ekranlı ve 6 hücre bataryası bulunan herhangi bir netbook işini görücektir. Niye Led ekran niye 6 cell batarya ? Ç nkü bu kombinasyon batarya ömrünü çok yukarılara taşıyacaktır. Lenovo S10-2'ye bakabilirsin mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 LG x130 almayı düşünüyorum yakın zamanda.. çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu lg ler ne kadar.kızarkadaşıma almayı düşünüyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 500 - 550 lira arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hmm.lg olmayan markalar 300 lira falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar