stimpak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Birazcık altoholic oldugumdan dolayı, bi de shaman açmak istedim. İlk kez shaman oynayacağım, wowwikiden vs. bakındım enchantment olarak levellemek en güzeliymiş vs. buraya kadar sorun yok. Heirloom itemlerle işi kolaylaştırayım dedim ama ne alacağımı bilemedim. 40 levelden sonra mail giyilecek olması işi karıştırıyo biraz. Fazla emblem vs. de yok elimde, stonekeepers shardlarla wintergrasp'tan leather shoulder aldım. Chest için de heirloom itemlerden birini seçmem lazım. Daha sonra da bi rogue açmayı düşündüğüm için leather chest alayım diyorum, ama statlara falan bakınca da kafam iyicene karışıyo :( Linkte alabileceğim itemler var, shoulderi aldım zaten ama chest için kararsızım hala. Leatherlardan hangisini almalıyım, yoksa leatherı da almadan lvl 40a kadar gidip 40tan sonra mail itemleri mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 o mailler 40 tan önce leather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 O kadar badge'im yok :( o zaman şimdilik sadece omuzlukla lvl 40 yapıcam, 40tan sonra da mail itemleri alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 senin 2 defa item almana gerek yok sen mailleri alacaksın onlar 40a kadar leather 40tan sonra mail oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oha süpermiş, mallığıma güleyim o zaman. O kadar theorycraft zart zurt okuyoruz ama basiclerden bihaber kalıyoruz bazen :/ cold weather flyingin de altlara 68levelde kitapla öğretilebildiğini yeni öğrendim, direkt fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar