kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ya ben oside değilde başka bir freeshardad oynuyorum server ML Daha malas açık değil Baktım bakındım duydum ki sampire solo peerless atıyomuş Oturdum kastım 1 sampire sadece healingi kaldı Eline verdim soul seeker Şimdi set met işi için ne önerirsiniz neler öncelikli takıda makıda sette artifactlerde tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dargathta ben de oynuyorum ama wammy ne yazık ki.. sampire de wammy nin spiritsizi sanırım. dread hornu ve shimmering effusionu sololadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sampire nedir ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 120 Swordsmanship 115 Bushido 115 Parrying 90 Healing 80 Anatomy 70 Tactics 70 Chivalry 40 Necromancy Bu tarz bi karakter işte. Necro Warrior karışımı bazı bossları tekleyebilmeni sağlayan bi çeşit PvM karakteri diyelim :) Not: Skill'leri pekte düşünerek vermedim örnek olarak verdim. Ayrıca ideal sampire şöyle olur demek olmaz, ideali kişiden kişiye göre değişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Necro kassam Sampire oluyomuşum demekki. Önerirmisiniz necroyuda eklememi? Neden bu kadar güçlüdür onuda açıklarmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bushido ve Parrying çift el silahla block yapmanı sağlar. Necroda formlara dönüşmeni sağlar ama biraz reg taşıycaksın yanında . Silahın; çift elli, hızı full ve mana leechli olmalı. Zırhlara gelince; resistler full, HCIde fulle yakın olmalı. Sampire güçlüdür ama hep dikkat ister. Boss'un canı azcık kaldı die tam rahatlarsın ve rahatlamanla ölmen bir olur. Ben PvM de her zaman Tamer tercih ederim, hiç bi bossu tek başına alamazsın ama kullanması kolaydır peti salarsın bütün işi o yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
collektor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 aradan baya zaman geçmiş ben şuan demisede oynuyorum burda sampire ler heal ve anatomy kullanmıyor vampire forma geçmek içinde 99.9 necro skilli yetiyor setleride fire resist ve stamina ağırlıklı oluyor genellikle setlerinde 2fcr 1 fc olmak zorunda chvi büyülerini rahat kullanmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar