Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 en sevdiğin ayakkabına, ceketine vb işaret bırakılması ve 3 yıkamadan 2 kutu deoderanttan sonra hala kokunun geçmemesi veya hasta olunca evde random bir noktaya tuvalet yapılması, masadan yemek çalma gibi şeyler olacak hayatında :) an itibari ile 10x kedim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 10 tane mi kedin var yoksa 10 kedi gücünde kedin mi var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tane :p gerçi anneleri hamile gene sanırım 7 tane daha yolda olabilir euehu (aynı annenin skoru 5+5+7, 2 yılda) the legion diyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Norak said: the legion diyorum ben artık. asd haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 irem sende dişi kedi al o zaman kesin evde yanlızım demişsin. Hiç yanlızlığın falan kalmaz bak ne güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 evet evet alcam kesin hem evde çok bulunmuyorum ama aslında evde daha çok vakit geçirmem gerek çalışmam falan lazım yanlızlık olmasa çalışırımda evde kedi ideal ev arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 İdeal ev arkadaşı köpek bana sorarsan ama onunda gezdirilmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 benim yerime bir köpeği tercih etmen çok üzdü beni..ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ahaahajskhfjs lafın sana uzancağını hiç düşünediydim ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mümkünse barınaktan al petshoptan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kızsan ben intimi düşürüp str abanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fede said: kızsan ben intimi düşürüp str abanabilirim kız olmak vardı ya. bugüne kadar hiç intimi düşürüp agi kasabilirim diyen kız çıkmadı ama kızsan ben intimi düşürüp str abanabilirim diyen erkek çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fede said: kızsan ben intimi düşürüp str abanabilirim Dexe abansan daha iyi olur bence. Str gidince daha iri şeyler çıkabilir kanımca sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar