Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 razor için netframework lazım. e tabi linuxda olunca işler karışıyo. runuo.com'da bişeyler yazıyomuş fakat girmiyo oraya. http://www.webmasterworld.com/forum40/149.htm şöyle bişey var da olayı tam anlamadım. ne uyuz işmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 .Net microsoft a ait bir framework. Linux'de .Net framework diye birsey yok. Fakat .Net frameworkunu kullanmani saglayan mono isimli bir acik kaynak kodlu proje cikmis. Kodunu cok degistirmeden derleme yapabilmeni saglar herhalde. Madem .Net framework kullanmakta bu kadar israrcisin neden linux'e gecirmek istiyorsun onu anlamadim ben. sadece kodu derleyip calistirmak mi amac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ultima oynuyorum.razor lazım adam gibi oynayabilmem için. o yüzden lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 .net uygulamalrı linuxda çalıştırmak istiyodur berlki :p gerçi insan neden böyle bişey ister ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Kullanimda monoya .exe uzantılı dosyayı vererek çalıştırıyorsun, yüklersen wine a etkisi olmayacaktır zaten. Çok spesifik kütüphaneler kullanmıyorsa razor (directx gibi) çalışma ihtimali var derim :/ Yardımcı program derken, 2si aynı anda, ayrı ayrı çalışıyorsa mono o atmosferi sağlayamayabilir tabi şöyle bir mesaj geldi bide bana. burda bi hq oluşturursak yardımcı olur fdsdf. dağıtım da ubuntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mono dendiği gibi .netin linux vsde de kullanılmasını amaçlayan bir proje lakin ben şu anda paşa paşa sanal makinamdan yazıyorum c# kodumu, kıçımı da çatlatsam istendiği gibi çalışmayacak çünkü .net uygulamaları linuxta. sadece takvim vb ufak widgetlar gördüm güzel çalışan (hantal da değillerdi, haklarını yemeyeyim), istersen şansını dene yukardaki linkten. download'a gir söylüyor hangi paketi indireceğini (sudo apt-get install ile indirir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mono nun urettigi kodun windows'da calistabilecek .exe formatinda oldugunu dusunmuyorum. linux elf formatindaki binary leri calisitiriyor, widows PE formatindaki binaryleri, mono muhtemelen elf yapiyor. Ultimayi linuxde oynamistim, ve cok gereksiz oldugunu soyleybilirim. Zaten senin linux'de wine kullanarak oynadigin ultimayi, derledigin razorun fark edip, kullanabilceginden derin suphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 attigin 3. mesajda bundan basediyor simdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar