Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 eski madeni paralar falan geçmemeye mi başladı noldu ya ,bugün minibüsçü kabul etmedi geçersiz fln die noluyoruz dedim ? bunlardan bahsediyorum
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nası ya halkbank'a falan gidip deiştirsek
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Kaç tane 1tl kaldı abi elinde bu kadar sıkıntı yaptın.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 evet geçersiz oldu artık, bankalara gidip değiştirmeniz gerekiyor
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 işte bu yüzden türkiyede çocuklara kumbara vermiyorlar ve bu yüzden insanlar para biriktirme nedir geç öğreniyor :b
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 evet dün minibüsçü almadı bozuk paralarımı alkollüydüm bide ulan dedim adam beni mi yiyo. meğer geçersiz olmuş
slickers Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 madeniyi bırak kağıtlar bile geçersiz oldu o derece
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ziraat ya da Halk Bankası alıyordur değil mi?
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 coinslotlar hala kabul ediyor. bulun bir makina sömürün
necmi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 merkez bankası topluyor haberturkte okudumduydu
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ben kiyiya koseye attim 5 tane maclarda sallarim rakip taraftara :D
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 geçersiz olmus cunku demin benim 1ytl mi kabul etmediler :)
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi az önce bimden alışveriş yaptım aldılar gayet harcadım bütün bozukları
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 insanlar pek farkında değil de, üzerinde yeni ibaresi bulunan paralar artıgın geçmiyor :) ben bunu bildiğimden 30 aralıkta ziraat bankasında 200 tane 5 kuruş 100tane de 10 kuruşu :) okuttum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 şimdi.. abi yeter göbeğinizden kalçanızdana tana kadar iki dakika gazete fln ıokjyun ya da google yalın ne bileyim yapın bir şeyler kağıt paralar 2020 yılın kadar madeni paralar 2011 yılına akdar tedavülde kalacak ama bizim toplum manyak uydum akıllı ve dogmatik olduğundan oku,amdan araştırmadan "kaynım öyle söyledi" gibi evrenler ötesi bir haberleşme, iletişim ağı kurduğundan elin minibüsçüsü gelip "bu para geçmez" diyor hayır abi madeni paralar şu anda geçiyor ama memlekette bu kadar cehalet düşkünü hıyar olduğundan en iyisi gidip paraları ziraat bankasında bütünlettirmek ya da değiştirtmek yok hacı yani bizde bu cehalet aşkı varken biskrem olmaz bu ülkeden
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 balon said: ziraattan değiştirebiliyosunuz paraları. ha yazan armışda yetei kadar ayrıntı göremedim diye direk atlamışım :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tez konusu "münübüsçülerin nakdi para dolaşımındaki yeri" -genç senin paran burada geçmez ve bir madeni zoukluk daha dolaşıma giremeden cepte kaldı
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bugün kuzen vapur icin bilet alırken eski para vermis, adam almamıs. sonra yeni para vermis, adam para ustu olarak eski para vermis bizim hıyar da almıs. yılbası gecesi bi kıza takıldı kafası hala onda herelde.
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Cairne said: Ben kiyiya koseye attim 5 tane maclarda sallarim rakip taraftara :Dvay hayvan
varlok Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kumbaram eski paralarla dolu ama ben onları tek tek ayırıp degistirmeye falan acayip üşeniyorum.
Öne çıkan mesajlar