Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 merhaba tutorialda Michelangelo yu çalıştırıyoruz.Import ta tıklıyoruz.File type den Verdata.mul u seçiyoruz. MUL: den de kendi ultima klasörümüzün içindeki patchlenecek verdata.mulu seçip Import diyoruz. boyle diyor ama verdata.mul u secince uop cıkmıyor. Ve.. - Drake Bear zipin den çıkartmış oldugumuz Step 2 Dosyasının içindekileri Kopyalayarak Ultima Klasörüne yapıştırıyoruz.Avatar.exe yi çift tıklayarak çalıştırıyoruz.Patchleme bitince size verdata.svr diye bir dosya yaratacak.Kendi verdata.mul unuzu silip verdata.svr yi verdata.mul olarak ismini değiştirin. boyle bi step 1 step 2 adında dosya yok nasıl yapabilirim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 paticikte[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Nasıl olmaz drake bear dosyasını ındırdıgınde step 1 ve step 2 diyo dosya cikartiyor. http://forum.paticik.com/view.php?id=75225 burayı oku ve hallet işini.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar