chambers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mp3 üm bugün hiç açılmamaya başladı reset falan filan her tuşu denedim tık yok bilgisayara bağladım yine tık yok . usb bağlantı sesi geliyo ama görmüyo mp3 de de hala tık yok . noldu şimdi buna durup dururken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yesil tusa uc kere basili tut, duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 HaciYatmaz said: markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pogodi said: HaciYatmaz said: markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mum_Chamber said: yesil tusa uc kere basili tut, duzelir adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Cairne said: pogodi said: HaciYatmaz said: markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.amazon.co.uk/Sony-Walkman-NWZ-E436FB-Video-Player/dp/B001F0QBYI bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ee millet piramit yapmış cevap verdim şimdi bakmıyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hiç mi bi fikri olan yok deliricem müziksizim kaç gündür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 philips gogearın bi modelinde de benzer sorun vardı. ondaki çözümü geri tuşuna basılı olarak usb ye taktığında alet otomatik olarak repair moda alıyodu kendini ve sorun çözülüyodu. bende philips falandır diye sordum modelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şimdi uğraştım baya ve sürücüsünün çöktüğünü anladım . şimdi ben kendim bnu tekrar yükleyebilirmiyim . evetse nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar