Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 merhaba bilgisayarımda windows7 vardı 500gb hdd nin 100gb sini ayırdım ilk başta daha sonra windowsxp kurdum ikinci alana şimdi açılırken hangisini açayım diye sormak yerine direk xp yi açıyor ben windows7 ye bu durumda nasıl girebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 boot.ini'yi editliyoduk galiba, unuttum ya. google'lasana bi dünya sonuç çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fgdgdfg abi ne zaman kabullenceniz şu gerçeği eski yeniyi tanımaz yeni eskiyi tanır xp üstüne windows 7 filan kurcanız windows 7 üstüne xp değil dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 işte imkanım olsa öyle yapardım ama w7 zaten yüklüydü tam bu sistemin işleyiş konusunuda bilmediğim için böyle oldu. şu anda yapabileceğim bir şeyler var w7 için değil mi gitmedi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 şurada birşeyler yazıyor bak istersen http://apcmag.com/how_to_dual_boot_windows_xp_and_windows_7_xp_installed_first.htm?page=5 bir de windows 7 dvdsini takıp repair etmeyi deneyebilirsin (Install now dedikten sonra repair linki çıkar sol altta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yılbaşına özel bomba sorularım devam ediyor ama sonuncusu :)) şimdi bu yüklediğim windows xp 32 mi 64 mü nasıl öğrenilebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bilgisayarım > sağ click > özellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 nedir peki bu şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 x64 olsa yazardı demekki deil dfgdg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar