kavel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 256 Ram fiyatı ararken iki farklı model gördüm. Birinde 8 chip birinde 16 chip yazıyor ve 16 chip olanın fiyatı 8 chip olanın fiyatından %40 oranında daha fazla. Şimdi; Nedir bu 8 chip 16 chip olayı ? 16 chip olmasının avantajı nedir? 8 chip olsa olmaz mı ? ... .. . gibisinden aklınıza gelen soruları yanıtlarsanız yada bildiklerinizi aktarırsanız çok makbule geçecek.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bence 16 chip daha hızlıdır :) epeydir ram almıom pek bi alakam yok :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende öyle düşünüyorum ama daha ayrıntılı bir bilgi güzel olur sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu durumda 8 chip olanlar one-sided oluyor. ama bu durumda neden sonradan çıkan 8 chip li bir ürün diğerinin iki katı fiyatında olsunki ? bu arada %40 daha fazla yazmıştım yanlış yazmışım. %80-90 olacaktı. neredeyse iki katı yani ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 arkadaşlar durum şöyle. örneğn 128mb sdram 8 chipli ise chip başına 16 mb düşüyor. 16 chipli ise chip başına 8mb. Bazı anakartlar 16mblık chipleri desteklemez. Bu durumda 16 chipli almanız gerekir. Yani chip sayısı fazkla ise uyumsuzluk daha az oluyor. ilk başta çıkanlar genelde 16chipli olur sonradan chip sayısı azaltılır üretim mailiyeti düşsün diye.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar