Farinal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sesu said: Dworgian said: ben anladımmı bilmiorum ama bütün duyguların temelinde bireyin kendi mutluluğu (çıkarı) yok mudur. mesela ben kız arkadaşımı seviorum, ona aldığım hediye onu mutlu edio ama ben aslında o mutlu oluo diye değil, onun gözünde o mutluluğu görmek beni mutlu edio die alıorum. gibi Yani şimdi bir örnek verirdim de banlanırım herhalde sdf. öm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben de merak ettim örneği. banlan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yoo dostum yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 banlan gitsin be hacı fani forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: ben anladımmı bilmiorum ama bütün duyguların temelinde bireyin kendi mutluluğu (çıkarı) yok mudur. mesela ben kız arkadaşımı seviorum, ona aldığım hediye onu mutlu edio ama ben aslında o mutlu oluo diye değil, onun gözünde o mutluluğu görmek beni mutlu edio die alıorum. gibi onu mutlu etmeyi görebilmek ve bunun sana mutluluk verme sebebi zaten; haha kucuk insancık bak sana etki edip nası da sevindirdim seni, nası üstünüm ki sana etki edebiliyorum, üstüne bide gelip beni okşuyosun falan bunun karşılığında. felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ne kadar pragmatik olmuş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sintisyzer said: Dworgian said: ben anladımmı bilmiorum ama bütün duyguların temelinde bireyin kendi mutluluğu (çıkarı) yok mudur. mesela ben kız arkadaşımı seviorum, ona aldığım hediye onu mutlu edio ama ben aslında o mutlu oluo diye değil, onun gözünde o mutluluğu görmek beni mutlu edio die alıorum. gibi onu mutlu etmeyi görebilmek ve bunun sana mutluluk verme sebebi zaten; haha kucuk insancık bak sana etki edip nası da sevindirdim seni, nası üstünüm ki sana etki edebiliyorum, üstüne bide gelip beni okşuyosun falan bunun karşılığında. felan küçük insncık mı?yuh ne alaka @sesu: yuh asdjadsalkjdlas lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu mantıkla kimseye hediye almayalım, iyilik yapmayalım amaç kendimizi mutlu etmek die :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bu gece bazılarınızı almicaklar 2010 a haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 seni almasınlar bence, gerçi sen girmiyodun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: Sintisyzer said: Dworgian said: ben anladımmı bilmiorum ama bütün duyguların temelinde bireyin kendi mutluluğu (çıkarı) yok mudur. mesela ben kız arkadaşımı seviorum, ona aldığım hediye onu mutlu edio ama ben aslında o mutlu oluo diye değil, onun gözünde o mutluluğu görmek beni mutlu edio die alıorum. gibi onu mutlu etmeyi görebilmek ve bunun sana mutluluk verme sebebi zaten; haha kucuk insancık bak sana etki edip nası da sevindirdim seni, nası üstünüm ki sana etki edebiliyorum, üstüne bide gelip beni okşuyosun falan bunun karşılığında. felan küçük insncık mı?yuh ne alaka @sesu: yuh asdjadsalkjdlas lol kendi mutlulugun esasken baskaları tabiki senden kucuk olucak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kendi mutluluğunu esas tutmayan, fedakar insanlar da var ama. Ha pardon onlar da başkalarını mutlu ederek mutlu oluyorlar, yani aslında kendilerini mutlu ediyorlar. Hayatta her şey çıkardır, gerçek sevgi yoktur. Di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bence daha dorusu gerçek sevgi vardır tabi niye olmasın, sadece olması istendigi kadar naif bişey degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Duygular basittir. Düşünceler onları karmaşıklaştırır. Çıkar var veya yok birini seviyorsan bunu anlamak basittir ama birinin sana sunduğu imkanları seviyorsan o zaman çıkar denilir. Ne demiş şair; bu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir. LALALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Niçe abimizin dedigi gibi. Her hizmet kendinedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 şindi herkesin bi popisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi çıkarsız sevgi olmaz zaten, küçük şeyleri aa çıkar yapıyo diyip sevmemezlik yaparsanız siz zararlı çıkarsanız. büyük şeylerin karşılığı olmamalı esas onu herkes yapmaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 baskasini karsiliksiz mutlu etmeyi de cikarciliga bagladiniz ya, hepiniz hayattan banlanin e mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 al gülüm ver gülüm. ayrıca her şeyin bi bedeli var. bedel deyince milletin bu derece tepki göstermesini de çocukça buluyorum.bedel ya da çıkar her zaman kötü eksenli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hadi iyi seneler cümleten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sesu said: Bana çok abartılı geliyor bir insanla görüşmek, eğlenebilmek, sevişmek istemek gibi şeylerin çıkar ile bağdaşlaştırılması. Tamamen çıkarsız da diyemem tabii ki ama mesela ben şu an gidip adamın tekiyle de görüşebilirim, sevişebilirim.Karşınızdaki kız sizi cinsellik,düşünce ve eğlence yönlerinden tatmin edebiliyorsa onunla birlikte oluyorsunuz. Bahsettiğin adamda bu yönlerini doyurabilirse gidip onlada sevişebilirdin,senin için birini "the one" yapan nedir ki? Sevdiğin kişiden cinsiyeti çıkartalım,yada düşüncelerini çıkartalım halen severmisin onu? nileppezdel said: Mutluluğu çıkar olarak görürseniz zaten duygu diye bişey kalmaz. Her şey çıkara bağlıdır.Sen birinle evlendikten 3 sene sonra ona halen aşık olduğun için mi birlikte olucaksın?Ayrıca mutluluk tanımlaman nedir,birinle öylesine birliktesin diye mi mutlu oluyorsun yoksa biri sana cinsellik gibi açlıklarını gidermekte yardımcı olduğu için mi veya yalnızlığını gidermeni sağladığından dolayı mı serotonin sağlıyorsun? Mum_Chamber said: baskasini karsiliksiz mutlu etmeyi de cikarciliga bagladiniz ya, hepiniz hayattan banlanin e mi.. Bahsettiğim olay tam olarak bu..Her yazıda,analizde anlatılır,insanlar şöyle bencil,böyle sadece kendini düşünür; Peki insan beyni neden bu noktasını örtmeye çalışıyor hep.Ben sevdiğime gidip hediye aldığımda,onu onun ilişkisel ihtiyaçlarını karşılamak için yada onun mutluluğunu görüp kendimi mutlu etmek adına alıyorum ama beyindeki sinyal "karşılıksız aldın" oluyor,o derece beyin kendini maskeliyor; sen farkında olmadan karşılık için alıyorsun ama ruhun duymuyor. Bu şuna benziyor;Ruhumuz yok herşey beynimizden ibaret fakat beyin bize özgür irade yalanını uyduruyor;ve buna o kadar inanmış,ben herşeyi beynim yapıyor diye kabul etsemde 2 dakika sonra birşey yaparken özgür irademle yapıyor hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar