Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atom n270 vs. n 280

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yılbaşı sonrası netbook alma planımı gerçekleştiricem sanırım.

birkaç tane ikinci el netbook haberi geldi arkadaşlardan ancak hepsi n270 işlemcili.

bir sonraki mdel n280 ile arasında ne kadar fark var bu işlemcilerin?
Mesaj tarihi:
2.ci el ile filan uğraşma derim

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x130-la7b6t-x130-atom-n270-1.6ghz-1024mb-max.128mb--160gb-10.1glare-1.3cam-wxph-6cell/productdetails.aspx?I_ID=41370
Mesaj tarihi:
http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=34082&ref=akakce&v=1.6.8

ben de bunu beğendiydim

freedos , 2 gb ram ve 320 gb hard diskle geliyor. ama datron :D
Mesaj tarihi:
yeni aldim n270li acer aspire one, win7 kurdum, sorunsuz gicir gicir calisiyo, gayet de hizli. n280 icin bisey diyemem, aradaki farki cok bilmiyorum, ama bence n270 ya da n280 olmasi cok onemli bi kriter olmamali.
Mesaj tarihi:
bi sürü benchmark baktım hepsinde de neredeyse aynı n270le n280 arası performans.

ama n280in pil ömrü baya baya daha uzun.

bakalım nedir ne değildir görücez biraz piyasa dolaşınca
Mesaj tarihi:
Gazanfer said:

yeni aldim n270li acer aspire one, win7 kurdum, sorunsuz gicir gicir calisiyo, gayet de hizli. n280 icin bisey diyemem, aradaki farki cok bilmiyorum, ama bence n270 ya da n280 olmasi cok onemli bi kriter olmamali.

win7 kaldırıyor mu bu makinalar? öeh.. dokunmatik ekran şeysinden alayım bari ehe
Mesaj tarihi:
bende de dell mini inspiron 10 var.. 270 islemcili
evde monitorle kullaniyorum zaten 720p filmleri oynatiyor dusun iste :)
yalniz bunlar birinci nesil atomlar. ikinci nesiller yoldaymis. nvidia ion 2 destekleyecek yeni modeller full hh oynatip hatta 3d render olayina bile yetebileceklermis. beklemeye deger mi bilmem.
bos PCI-e slotu olan ve o slota kolay erisilen bi model al derim. benimkini bastan sokup topluyorsun nerdeyse. o slotoda ebaydan alicagin broadcom hd decoder karti takip hd film izleyebilirsin.
270 bile hayli hayli goturur seni ozetle.
Mesaj tarihi:
Eee PC 1005 HA kullanıyorum. N280 işlemci var 1.66 ghz diye geçiyor N270 1.60 ghz. Tek bildiğim fark bu. Şarj durumunu bilmiyorum işlemciden midir nedir ama makineyi 5-7 saat arası kullanıyorum max kullanımda.
Mesaj tarihi:

cx130 tavsiye ederim lg. 500 lira hatta migrosta geçende 300 liraydı 1gb ram webcam bembeyaz fln

incecik, performansıda iyi.

güzel yane

resmide şu ablamda beyazı var, kullandım güzel.

Mesaj tarihi:
kertenkel said:

win 7'ler netbooklar için optimize ediliyor, sorun yaşamazsınız

benim netbook 4ghz core 2 duo ve 4gb ramli makinadan daha hızlı açılıyo ikisi de win 7 dfgdfgdgd
Mesaj tarihi:
Seceba said:

cx130 tavsiye ederim lg. 500 lira hatta migrosta geçende 300 liraydı 1gb ram webcam bembeyaz fln

güzel yane

hangi migrosta 300 tl idi?
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Seceba said:

güzel yane

hangi migrosta 300 tl idi?

bu tatilyanın karşısında ki yerde 300 liraymış arkadaşın babası 5 tane almıs dağıtmış yılbaşında
  • Yeni Oluştur...