Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman said: senko said: off saatte 11 olmadı, olsa mcdonaldstan sipariş vercem onu bekliom. şimdi ben sana imrendim mi kıskandım mı? http://img121.imageshack.us/img121/655/aytenimdigzleriminineba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 içimden geçirdimde yazmadım hani tepkini bilmediğim için sende sonra karşılık verirsin diye birşey demedim sadece düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vMmsulaXgHI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oha lan! balçova agora'da bulunan mcdonalds, balçova'ya sipariş göndermiyor. fahrettin altaydan narlıdere kadar götürüyor ama 100m ilersindeki evime göndermiyor.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oh nazar değdi kıskanç gözlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 senko said: oha lan! balçova agora'da bulunan mcdonalds, balçova'ya sipariş göndermiyor. fahrettin altaydan narlıdere kadar götürüyor ama 100m ilersindeki evime göndermiyor.!! ben imrendim ya ondandır :D çok üzüldüm bir bilsen :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman aç bıraktın beni böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 izmirdesin insan aç mı kalır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Böjeek said: oh nazar değdi kıskanç gözlerden oh mu? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman said: izmirdesin insan aç mı kalır ? de abi canım deli mcdonalds çekti, bg,kfc, dominos yemek istemiyorum. big mac üstüne çikolatalı donut yemek istiyordum. neyse telefon açayımda bu ne rezilliktir diye çimkireyim bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mcdonaldsin eve yemek gondermesine sukredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben imrendim ya kıskanmadım bak ondan gelmez sana sen pizza talim birde 1lt kola iste sadece bunlar mayonez ve ketçap vermiyorlar umarım oda vardır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 wwww.yemeksepeti.com gir belki bir kebapçı bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kıskanmış bariz. suçluluk ile çözüm bulmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 rahatsiz said: kıskanmış bariz. suçluluk ile çözüm bulmaya çalışıyor. upss çok mu belli oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dimi :) neyse dominos söyledim bende, mc kaybeder valla, yalnız balçovada bulunan biyerin balçova dışındaki tüm komşularına (hatta onlarında komşularına) teslimat yapıpta kendi semtine yapmaması nasıl bir mantıktır akla hayale sığmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben bunu için ayrı bir konu açmak lazım? nasıl mantık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mc dominosu kıskansın bence (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 copry said: mc dominosu kıskansın bence (:P) bunlar kıskanmaz imrenir bence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ankara aspava off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dostlarım bir bakıma kıskançlık ve sahiplenme yüzünden, şu saniye yine yalnız ve bekar bir adamım. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman said: upss çok mu belli oluyor . mawiman said: ben bunu için ayrı bir konu açmak lazım? nasıl mantık diye nokta yerine ? ? yerine . koyuyosun ya çok imrendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dynun said: dostlarım bir bakıma kıskançlık ve sahiplenme yüzünden, şu saniye yine yalnız ve bekar bir adamım. abv upsss boşver kişiliğinden ödün verme senin böyle kıskancınla sevece birini bulursun yok bulamazsan wwww.zuhaltopallaizdivac.com baş vur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: ankara aspava off ahh kaç sene oldu daha dün akşam özlemle hatıradım. bu da sosu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 içimden geldi http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/MAGAZ%C4%B0N%20TAR%C4%B0H%C4%B0NDEN%202009/002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar