balon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Böjeek said: hmm bi de şöyle bişi var şimdi annem bazen abimi seviyo öpüyo filan ben kıskanıyorum bu durumda annemi mi kıskanmış oluyorum abimi mi? abin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Uğraşmıyosun ki abi, iş bulamadın 2 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ha tamam, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aquila said: benim oyle bi seyim yok peki ben neye ugrasiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cassiline said: Uğraşmıyosun ki abi, iş bulamadın 2 senedir. bir kapak alana bir kapak bedava mı kapanya var herhalde sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Şükrü'ye kapak ne haddimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 copry, insanın sosyal bi varlık olmasının etkilerini tamamen sıfırlamak olmuo mu. ya işyerinde ciddi onu konuşamıorum yazıcaklarımın 4 de birini yazınca salak saçma oluo yazılarım farkındayım. ama kızıolar çok yazınca. neyse sonuçta özet olarak dediğim o işte, insan sosyal bi varlık ve toplumla var olan bi varlık olmasa idi, gelişmeye çalışmazdı. o yüzden evet başkalarıyla ilişkisi var bireysel gelişmenin. (kişisel fikrimdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ozaman ben şimdi onu kıskanayım mı ? bende 1 senedir siğortam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben çalışıyorum ^^ ve çalışmayanları çok kıskanıyorum kendimi geliştirmek için işi bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ortaokula geri mi döndük lan bu konu ne sdafsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fistan tam senlik konu gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 copry said: kesinlikle doğru. önceki postlarımda da açık açık belirttim. bu bir duygu, içgüdüdür ama insanlara belli edildiğinde iticidir diye... ama sen gelişebilmek için illa da kıskanç olmak lazım diyorsun. ben de bu görüşe katılmıyorum. yok Dworgian'in dediği gelişebilmemiz için başkalarına ihtiyacımız olduğu kavramı.(veya ben böyle algıladım) sadece kıskançlık olmuyor bu içine rekabet imrenmek vs gibi olgularda giriyor. ama benim düşüncem önceki postta'da dediğim gibi insan her hareketini sırf başkarlından iyi olayım diye yapmaz, bazı konularda sadece kendini sınar, zaten ölçütü olmayan veya göreceli olan bi konuda nasıl başkasıyla kendini kıyaslayabileceksin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi ben mesela su an calismayan arkadaslarimi kiskaniyorum ariyorum adami 1 de uykudan uyanmis sesle aciyo telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 3 sene sonra bi daha ara bakalım o arkadaşın hala ünivi bitirememişse kim kimi kıskanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian son postunda olayı yakalamışsın . kıskançlıkla olan bağlantıyı kesebilirsen olay budur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 BonePART said: abi ben mesela su an calismayan arkadaslarimi kiskaniyorum ariyorum adami 1 de uykudan uyanmis sesle aciyo telefonu bugun 2:45te kalktim, ciktim sinemaya gittim, eve geldim hon oynadim, simdi dizi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 off saatte 11 olmadı, olsa mcdonaldstan sipariş vercem onu bekliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 senko said: off saatte 11 olmadı, olsa mcdonaldstan sipariş vercem onu bekliom. şimdi ben sana imrendim mi kıskandım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kıskançlık sevdiğin birine karşı yoksa da yalama olur o ilişki belirtmeden geçmiyeyim.adı her ne ise. seviyorsan herhangi bir şeyi sahiplenirsin ufaktan,fakat her şeyde olduğu gibi onun da bir ölçüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Şems'in kırk kuralından: 17. kural: Esas kirlilik dışta değil içte, kisvede değil kalpte olur. Onun dışındaki her leke ne kadar kötü görünürse görünsün, yıkandı mı temizlenir, suyla arınır. Yıkamakla çıkmayan tek pislik kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 imrendin. kıskansaydın lan hibinoya bak, umarum patataları soğuk gelir derdin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dedin mi la yoksa öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eyw cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar