tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pipo içmeye yeni başladım ve kafamın karışık olduğu birkaç konu var.öncelikli olarak tütünü koyduğumuz hazne kısmının temizliğinin nasıl yapıldığı öğrenmek istiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pipo için özel temizleme takımları var onlarla yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 al bi diş fırçası temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 temizleme çubukları fln var evet,ama hazne kısmı onlarla olucak gibi değil:Dyoutube da bir video izledim adam bildiğin peçete ile siliyor içini.fırça gerçekten mantıklı geldi.yeni başladığım için tek bir pipom var,onu da sürekli içince kirleniyor dediğim gibi hazne fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vanilyalı tütünü de sevmedim pek,cherry denemek istiyorum bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Pipon çok matah bir şey değilse temizlik malzemesine filan gerek yok bence. Boruya kaçmış tütünü çıkarsan, kanalı açık tutsan yeter başlangıç için. Sonra 7 gün 7 pipo olayına geçince temizliğe de el atarsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 7 gün 7 pipo gerçekten süper olur.bakalım artık köşeye para koymak lazım.acı bir tat bırakıyor ağızda bazen acaba o temizlikten mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum aslında.3 içimden sonra balsa filtreyi de değiştiriyorum.cherry i deniyim bulursam belki daha keyiflidir.teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pipo ne ya çakma elit misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yendin beni bu lafınla,üzüldüm gerçekten.ne bu şiddet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tütünün her türlü içim şeklini denedim sıra buna geldi,elitlikle fln pek bir alakası yok,maksat bu sefer kağıt tadından kurtulup,tütün içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mulgear6 said: pipo ne ya çakma elit misiniz? kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yeni ise pipo cok temizleme. kulunu bosalt icilen cubugu hazneye kadar temizle yeter. boylece haznedeki tabaka piponun isinmasini dahada geciktirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 en güzeli de kendi piponu oymaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 o hazne kısmını çok zorlayarak temizleme. temizlerken tahtaya zarar verirsen kötü olur. çok fazla kurum birikmişse özel kaşıklarla sıyır al. normal şartlarda o tüylü çubukla şöyle bi silmen yeterli olur. zaten oranın kurumlu olması gerekiyor. acı su gelmesi doldurmayı bilmediğin için oluyor, zamanla doldurmaya alışırsın. veya o suyun tadına alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yılbaşı için güzel bir tütün alayım diyorum ben de. Bu zamana kadar hep Captain Black tercih etmiştim. İçimi zevkli, tadı güzel, fiyatı da uygun tütün önerisi olan var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mulgear6 said: pipo ne ya çakma elit misiniz? onun için robdöşambr da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pipo içildikten sonra bir iki dinlendirilmeli diye bir şey okumuştum ama var mıdır aslı astarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Valla has pipoculara göre pipo, her içimin ardından 7 gün dinlenmeli ki kendine gelsin. Ondan 7 tane pipo gerekir keyifli içme için diyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 elma'dan yapıın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pekaziz said: Yılbaşı için güzel bir tütün alayım diyorum ben de. Bu zamana kadar hep Captain Black tercih etmiştim. İçimi zevkli, tadı güzel, fiyatı da uygun tütün önerisi olan var mı? :) duty free den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ne kadar fiyatı bunun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.atu.com.tr/TR/preorder/urun_listesi.aspx?mbno=510&unikod=1172040&p=1 9.5 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 robdöşambr ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Robe Dé Chamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 cember robue'u iste res robe gibi ama yatakta giyiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar