Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pipo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pipo içmeye yeni başladım ve kafamın karışık olduğu birkaç konu var.öncelikli olarak tütünü koyduğumuz hazne kısmının temizliğinin nasıl yapıldığı öğrenmek istiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
Mesaj tarihi:
temizleme çubukları fln var evet,ama hazne kısmı onlarla olucak gibi değil:Dyoutube da bir video izledim adam bildiğin peçete ile siliyor içini.fırça gerçekten mantıklı geldi.yeni başladığım için tek bir pipom var,onu da sürekli içince kirleniyor dediğim gibi hazne fln.
Mesaj tarihi:
Pipon çok matah bir şey değilse temizlik malzemesine filan gerek yok bence. Boruya kaçmış tütünü çıkarsan, kanalı açık tutsan yeter başlangıç için. Sonra 7 gün 7 pipo olayına geçince temizliğe de el atarsın. :)
Mesaj tarihi:
7 gün 7 pipo gerçekten süper olur.bakalım artık köşeye para koymak lazım.acı bir tat bırakıyor ağızda bazen acaba o temizlikten mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum aslında.3 içimden sonra balsa filtreyi de değiştiriyorum.cherry i deniyim bulursam belki daha keyiflidir.teşekkürler cevaplar için.
Mesaj tarihi:
o hazne kısmını çok zorlayarak temizleme. temizlerken tahtaya zarar verirsen kötü olur. çok fazla kurum birikmişse özel kaşıklarla sıyır al. normal şartlarda o tüylü çubukla şöyle bi silmen yeterli olur. zaten oranın kurumlu olması gerekiyor.

acı su gelmesi doldurmayı bilmediğin için oluyor, zamanla doldurmaya alışırsın. veya o suyun tadına alışırsın.
Mesaj tarihi:
Yılbaşı için güzel bir tütün alayım diyorum ben de.

Bu zamana kadar hep Captain Black tercih etmiştim.

İçimi zevkli, tadı güzel, fiyatı da uygun tütün önerisi olan var mı? :)
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Yılbaşı için güzel bir tütün alayım diyorum ben de.

Bu zamana kadar hep Captain Black tercih etmiştim.

İçimi zevkli, tadı güzel, fiyatı da uygun tütün önerisi olan var mı? :)

duty free den.
  • Yeni Oluştur...