Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 evet arkadaşlar bu siteden oyunu getirtmeye karar verdim.bu site ne kadar güvenli? getirten varmı?sanırım Blackrose getirtmişti o memnun kalmıştı sanırım özelden yazmıştı sağolsun. başka varmı getirten?yada getirtip bi sorun yaşayan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben getirttim sorun yok.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 www.gameloaded.co.uk yi de inceleyebilirsin o da iyidir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hmm gameloaded dan bi arkadaş getirtmiş kitapçığı falan çıkmamış hani ordan biraz huzursuz oldum. o yüzden ukgames den getirteyim dedim. bide kaç günde geliyor tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 gameloaded'i bo$ ver abi 14 gune geliyor ama.......[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 farketmez gameloaded'dan olan durum büyük ihtimalle, tahminimce bizim gümrükle alakalı =( yani içinden kitapçık çıkmaması durumu, açıyolar bazı kutuları şerefsizler, benim de öyle nwn cdlerim çalınmıştı o yüzden gameloaded, ukgames, specialreserve 3 ü de olur farketmez[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Blackrose peki sole bi durum var ben cd'key imi alamazmiyim sonucta serial numarasina kadar her seyi var elimde adamlar cevap bile vermiyor mail'lara ben ona sinirlendim[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 maillere çok geç cevap veriyolar evet ama bu ben şimdiye kadar nereden alışveriş ettiysem hep böyle oldu zaten mailleşerek durumu anlatmakta başarılı olabilirsen, ikna edebilirsen key verebilirler sanırım, ama kendini onların olduğu yere koyar ve düşünürsen de bir o kadar zor bu çünkü adamlar yollamış ve yolladıkları paket de sağ salim yerine varmış, teslim alınmış, şimdi sen emin olamıyosun paketinin önceden açılıp açılmadığına, açılmış olduğunu bilsen direk olduğu gibi geri yollayabilrdin şöyle söylim her oyun paketi şeffaf bir bant ile kapatılmıştır genelde, hatta DVD box şeklinde satılanlarda o kısımda barkod bile vardır (gerçi senin durumun bundan farklı, dvd box değil sana gelen) şimdi paketi açtığın anda o bant kapalıysa bu demektir ki yolda paketin açılmamış, o zaman paketin içeriğinde eksik var ama tahminimce sana gelen paketin bantı açıktı, bu da eksikliğin firmadan mı yoksa yolda açılmasından mı kaynaklandığını ispatlayamaz, verdiğin para da ne yazık ki boşa gitmiş olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paket filan acilmamisti Black benim ama iste kutuyu parcaladim :) kutudan kalanlar Box'dan Kalanlar :) Durlag saolsun[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben ukgames den getirtdim hic bir sorun cikmadi[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar