di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Gunde 7 tane hap iciyorum. Cantamda da en az 3-4 tablet ilac var. Dedelerin ananelerin ilac cantalari/kaseleri olur ya. Onlar gibi hissediyorum ayni. 6 tane hap ictim az once. Bakalim voltrani olusturabilcekler mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 gecmis olsun nen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 "nutella yerim" said: gecmis olsun nen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Benim dedem ilac icmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tekila içiyo mu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 burda çogunluk tekilacı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sagolun. Epeyce biseyim var aslinda =) Uzun suredir kurtulamadim. Karacigerimde yaglanma ve buyume var. Maksimum boyutuna ulasmis. Iyi bakmisim buyutmusum =) Reflum var. Pek etkilemiyordu ama aldigim ilaclar tetikliyor, hayatimi zindana ceviriyor. Istem disi kas hareketlerim var strese bagli. Goz kapagimda sadece ve disardan pek belli olmuyor ama hissetmek cok rahatsiz edici. Bunlarin hepsi icin ilac kullaniyorum iste. Yeni seyler degil ama hic 6 tane hapi ayni anda icmemistim. Tirstim bile zehirler mi acep diye ama yapmadi hic bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kaç yaşındasın ki bu hale gelmiş karaciğer =( neyse ki kendini yeniliyo. çok çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 karaciğer hariç çok büyük problem değil en önemlisi o. geçmiş olsun umarım geçer kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yasim cok buyuk degil ya. 26,5 alti ustu. Bir de diz kikirdaklarimi zedeledim yazmayi unutmusum. Asil iskence kismi ilaclari minimum 6 ay kullanma kismi. Gun atlamicak, saat aksamicak. Yilbasinda icemiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 diz kıkırdak sorunu bende de var. onun içinde bi esnetme hareketi jel ve hap alıo olmalısın galba. yüzme imkanın varsa en faydalı şey yüzmekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bişicik olmaz gencecik adamsın taşı sıksan suyunu çıkarırsın dileneceğine git çalış pardon sonuncusu olmayacktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 o göz kapağındaki olay bende de var cidden rahatsız edio da onun için ilaç mı var vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sinir stresten oldugundan direkt antidepresan kullaniyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Benim hastalığım azıtınca 12 tane hapa çıkıyorum gündelik. Normal zamanda 6 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi.. hani ne zaman "evlilik yarmış" diyeceğiz sana? ne zaman konu açsan hep bir sıkıntı, sınanıyor musun medir çözemedim ama eğer sınanıyorsan cennette huriler peşini bırakmayacak ehe geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 di said: 6 tane hap ictim az once. Bakalim voltrani olusturabilcekler mi =) lol geçmiş olsun tim, dikkat et kendine biraz haşat etmişsin vücudu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi karaciğer nasıl aksatır yaşantıyı bilmem de, reflünün hayatı nasıl zindana çevirdiğini gayet iyi bilirim. ülser ve reflü olan bir birey olarak ara sıra alsalarda şu mideyi kurtulsam diyorum. ha tabi yine de halimize şükretmek lazım, bizden kötü durumda olan ne insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 rakı iç iyi gelir :P şaka bi yana geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çok kötü ya ilaç kullanmak. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar