cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 uydu net nedir? tam olarak ne işe yarar?gereksinimleri nedir?nasıl kullanılır?hızı nedir?fiyatı nedir?Kısaca anlatabilir misiniz?[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Uydu internet hakkinda ayrintili bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz; http://www.dexar.com/sss_Temel.asp[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dexar ı biliyorum o daha çok şirketler için..sitesindende bşi anlamadım zaten..[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 zaten daha son kullaniciya hitap eden uydu sistemleri cikmadi . var ama up-load gene telefon yoluyla oldugu icin pek bir performans vermiyor . 3-5 sene icersinde fiyatlar iyice dusecektir ama . bunun disinda pratik olarak bir hiz sinirlamasi yok. ne kadar ekmek o kadar kofte durumu . paran kadar bant genisligi aliyorsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya bi arkadaştan duymusştum gece açık bırakıo we kendiliğinden programlar flan filan geliomuş!başkalrının uydusundan yayılan frekansları topluomuş falan filn!bşi anlamamıştım![signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hmm etrafında uydu ile internete bağlananlar varsa çanak antenle kaçak olarak onların gönderip aldığı verileri toplayabilirsin. Ancak bu bir bağlantı yolu değil, bir sömürme yolu olmakla beraber kendi istediğin download ya da uploadları yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 olsun o da güzel sürpriz işte ne geleceiğini bilmiosun!belki bazen mutlu olursun belki üzülürsün ama olsun!:)[signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar