varlok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=205008083038&ref=nf en çok dublaj olayına güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 arkada adam manchester united united states of america diyor adam ne diyor hahahahaha bittim dublaja bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahah bağırdım lan ilk duyunca abi anlatım falan süper, ses de profesyonel. ama resimler olmamış pek, 5.sınıf sunum ödevi gibi değil de seslendirme gibi pro olsaymış epic olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ehahah zaten video degil güzel olan o belgesele dublaj havası ve çeviri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Manchester unite, united states of america uahahahahah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar