Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çok itici çok anlamsız yapmayın böyle şeyler . giydiğin donun lastiğine kadar adamlar sana sahip işte . kabullen bunu alalala . amerika rörörö diye dolanma etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kusura bakma ama hayat kadını felsefesi bu yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hı elinde koka kola amerika kahrolsun diye dolaş sen ben hayat kadını olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 elınde kola olan hayat kadını olma o daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne oldu ne geldi başına, ne gördün bugün hadi anlat madem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aynen herkes bira içip memleketi kurtarıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayır şunu deseler anlarım . arkadaş ben kendimi amerikan mallarından soyutladım aha al bak incele bi tane bile amerikan malı bulaman bende dese başımın üstünde yeri var. ama adam ayaana converse giymiş eline almış kolayı amerika şöyle böyle diye konuşuyo bugün gördüm sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 amerika çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bide sağcı solcu fln da olmayın . ayırmayın kendinizi hepiniz en temelinde insansınız ne bu başka insanlardan kendini ayırma çabası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Economics said: hayır şunu deseler anlarım . arkadaş ben kendimi amerikan mallarından soyutladım aha al bak incele bi tane bile amerikan malı bulaman bende dese başımın üstünde yeri var. ama adam ayaana converse giymiş eline almış kolayı amerika şöyle böyle diye konuşuyo bugün gördüm sinirlendim sene 2010 hala böyle tipler kal'a alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kendimi senden ayırsam yeter. Economics said: bide sağcı solcu fln da olmayın . ayırmayın kendinizi hepiniz en temelinde insansınız ne bu başka insanlardan kendini ayırma çabası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olaylara garışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=O9hCRZIo_Wo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BAK BEN NE DİYORUM ADAM HALA BEN KENDİMİ SENDEN AYIRCAM DİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ayrı dünyaların insanıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 madem solcu değilsin ne baarıyosun arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olm bizim okula gelseniz çok üzülürsünüz bak. o yüzden takmayın kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 zamanının çiçek çocuklarının hepsi şimdi patron oldu bizimkiler hala sağ sol zenci beyaz kavgası yapıyo . biriside çıkıpta olm bizi böle sağ sol kürt türk zencibeyaz diye ayırıp zaten birbirimizi yiip bitirmemize uğraşıyolar demiyoda daha da körüklüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Farinal said: olaylara garışmaahueaheaauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sağcı solcu faşist komünist olmayın, televoleci olun yılbaşında çam ağacı alın chok gzhell diye konuşun. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar