EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Daha önce moonglow,cove ve maginciaya saldıran chaos güçleri(hala bu şehirler işgal altında), 2 kez britaine saldırmıştı ama işgal edememişlerdi.Ama bugün doğu britain'e saldırdılar ve şu an hala işgal altındaScreens Bu kaleden kuşatmaya açılan moongate(şu an kapalı durumda): Doğu britain bank: Burası asıl savaşın geçtiği yer(bankanın biraz güneyi): Chaos güçlerini taşıyan gemiler: Bunlarda saldırıdan hemen sonra köprülere koyulan siperler: (senaryoyu takip edebileceğiniz yer: stratics) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hmm sen seversin exec.leri :) alsaydın warrioru çok eğeniyodun en son gördüğümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 lol hadi len aldım tamerımı dağıttım spawnı :P ama bitmiyolar paso destek geliyo baydım bıraktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar