LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 google in latitude imi nesi biseyi vardi, feristagini yapiodu bu aksiyonlarin.. evlenince huzura eriosun, control freaklik durumlardan ariniyor bunyeler :) arinamayarak evrim geciremeyenlere de Allah sabir versin nediyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 uykum geldi lan nasıl topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi ev satın alabilsem evlenme moduna giricem de işte. bak aklıma geldi yine bi evim yok hala be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi iyide psikolojik rahatsizlik bu benim mesela kiz arkim bole olsa sirf macera icin aldatirim bakalim yakalancam mi diye stealth xp kasarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 senle kim evlensin ya dugunu basar postlarini gosteririz kizcagiza. kac deriz kurtar deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi iyide psikolojik rahatsizlik bu benim mesela kiz arkim bole olsa sirf macera icin aldatirim bakalim yakalancam mi diye stealth xp kasarsin hatun sonra sende crit kasmasin abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi iyide psikolojik rahatsizlik bu benim mesela kiz arkim bole olsa sirf macera icin aldatirim bakalim yakalancam mi diye stealth xp kasarsin ruhu genc adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yaw nolcak nikahima mi aldim dugununu mu yaptim hadee der gidersina bi ole deli kariyi napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: senle kim evlensin ya dugunu basar postlarini gosteririz kizcagiza. kac deriz kurtar deriz yahu kız arkadaşım benim eskiden nasıl şu an nasıl olduğumu gayet iyi bilio sebeplerimi de bilio. psikolojik rahatsızlık evet ama yaşananlar etkilidir insanın gelişiminde biliosunuz. gelin göbek atın kaç diyeceğinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 @bonepart: o da dogru bisey diyemem.. evlendikten sonra benim hadiselere bakis acim degisti sahsen.. eskiden daha farkli dusunuyodum.. simdi aldatma olaylarini falan gorunce..... dirayet, sadakat, saygi, sevgiii brrrrrr bodddddoooooooffff olasim geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi evlenmek ayri bisi bi soz veriyosun omrum boyunca senneyim diyosun hatta devlet onunde anlasma yapiyosun ama ordada gidip mal bi hatunna evlenme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gobek atarken ben 3gden foruma baglancam bak ablacim bak gor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yahu burda hangi mesajım "sakat"? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bilmiyorum bos attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msn açmayalı aylar oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: Brigand said: msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı. msn acmamak niye ki abi cep telefonu tasimamak gibi bisi chat yapcaksin diye bisi yok ki dun mesela arkadasimin odevi icin azmodaiyi chate aldim yardim etti msn olmasa edemicekti laizm olunca kullan zorla mi kullandi5iyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 he işte beni de birilerine yardım etmem için bişiler diyip duruyolar, o nedenle senin tarafından sorun yok azmo tarafından bakınca olabilir ama. ayrıca telefonu açar sorarsın, aha turkcellin kamucellinden aldım istediim kadar konuşuyom susmadan. gecenin 3ünde senkoyla 1 saat ekonomi çalıştık telefonda mesela. olmadı atlarım arabaya evine giderim kimden yardım istiyosam adam gibi yüz yüze alırım yardımımı gerek yok böyle chat olaylarına filan. bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benim bi tane böyle arkadaşım var, kız falan da değil hani KAFAM ÇOK BOZUK RAHATSIZ ETMEYİN e kapat o zaman şu zıkkım MSNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: he işte beni de birilerine yardım etmem için bişiler diyip duruyolar, o nedenle senin tarafından sorun yok azmo tarafından bakınca olabilir ama. ayrıca telefonu açar sorarsın, aha turkcellin kamucellinden aldım istediim kadar konuşuyom susmadan. gecenin 3ünde senkoyla 1 saat ekonomi çalıştık telefonda mesela. olmadı atlarım arabaya evine giderim kimden yardım istiyosam adam gibi yüz yüze alırım yardımımı gerek yok böyle chat olaylarına filan. bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. eee azmoda yardim etmek istemese abi isim war der kapar yada offlien olur olur biter ayrica azmo arabistanda nasil arabaya atliyip gitcem lan yada abi senin gmail neydi diye arabayla evine i gitcem herifin mailini orencem diye eauhea telefonla ayni ise yarayan bi urun bu sevmiyosan acma tabede bole korkunc cok rahatsiz ediliyorum entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: Brigand said: Brigand said: msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı. msn acmamak niye ki abi cep telefonu tasimamak gibi bisi chat yapcaksin diye bisi yok ki dun mesela arkadasimin odevi icin azmodaiyi chate aldim yardim etti msn olmasa edemicekti laizm olunca kullan zorla mi kullandi5iyolar afky idim ama o chatte ben de vardim. hemen unut =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 harbiden gerek yok. kapatın rahatlayın. evinizde adam gibi oturun işinizi yapın ödevinizi yapın, yok yapmak istemiyosanız film izleyin dizi izleyin kitap okuyun, onları da istemiyonuz yatın uyuyun, evi odayı toplayın, içiniz içinize sığmıyor dışarı çıkın dolaşın için arkadaşlarınızı çağırın buluşun, bilgisayarın başında aygırlar gibi monitöre bakıp "sohbet" etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi kimse sohbet etmiyo senin anamadigin o mesela odev yaparken arkadasa soru soruyosun yada ne biliyim film izlerken arkadasa film guzelmis diyosun muzik dinlerken arkadastan bi sonraki cdsini getirsene diyosun ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: BonePART said: Brigand said: Brigand said: msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı. msn acmamak niye ki abi cep telefonu tasimamak gibi bisi chat yapcaksin diye bisi yok ki dun mesela arkadasimin odevi icin azmodaiyi chate aldim yardim etti msn olmasa edemicekti laizm olunca kullan zorla mi kullandi5iyolar afky idim ama o chatte ben de vardim. hemen unut =( yardim etmedin ondan seni cezalandirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: Brigand said: he işte beni de birilerine yardım etmem için bişiler diyip duruyolar, o nedenle senin tarafından sorun yok azmo tarafından bakınca olabilir ama. ayrıca telefonu açar sorarsın, aha turkcellin kamucellinden aldım istediim kadar konuşuyom susmadan. gecenin 3ünde senkoyla 1 saat ekonomi çalıştık telefonda mesela. olmadı atlarım arabaya evine giderim kimden yardım istiyosam adam gibi yüz yüze alırım yardımımı gerek yok böyle chat olaylarına filan. bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. eee azmoda yardim etmek istemese abi isim war der kapar yada offlien olur olur biter ayrica azmo arabistanda nasil arabaya atliyip gitcem lan yada abi senin gmail neydi diye arabayla evine i gitcem herifin mailini orencem diye eauhea telefonla ayni ise yarayan bi urun bu sevmiyosan acma tabede bole korkunc cok rahatsiz ediliyorum entresan o kadar basit değil işte işim var kapat demek. karşıdaki insan aptal değil yardım etmek istemiyor diye anlıyor. yardım alamazdın o zaman çok da mühim bişe değil, mühimse başkasından alırdın. yurtdışındaki insandan yardım istemeye mecbur olmak pek olası bir durum değil. bana mail atıyor arkadaşlarım alıştı çoğu, ne istiyolarsa yazıyorlar. aha dedi "kar yağdırmak istiom siteme nası yapcam" diye mail attı arkadaş, kendimi rahat hissedip zamanım olunca yanıtladım. msnde olsa neyle uğraşıyon hadi böl işini, bırak ne var ne yok kar yağdırma javascripti ara ve anlat nası koyacağını. şehirdışındaki insanlarla filan da görüşmek için illa da msn illa da msn diye kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. çevrenizdeki insanlara bakın yakınınızdaki insanlarla adam gibi arkadaş olun. kuzen diyo "olm burda bissürü insan var hepsi facebooktan msnden birileri ile konuşuyo şurada 30-40 kişiyiz biribiri ile adam gibi takılan adam gibi arkadaş olan yok". ee tüm millet bilmem nerdeki arkadaşı ile sanal sanal sohbet etmeye kasarsa insan ilişkileri sıfıra düşer. sonra internetten adam kendi düğününe online katıldı gibi haberler artmaya devam da eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar