Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msndeki attention whore'lar.

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

dory said:

senle kim evlensin ya
dugunu basar postlarini gosteririz kizcagiza.
kac deriz
kurtar deriz

yahu kız arkadaşım benim eskiden nasıl şu an nasıl olduğumu gayet iyi bilio sebeplerimi de bilio.

psikolojik rahatsızlık evet ama yaşananlar etkilidir insanın gelişiminde biliosunuz.

gelin göbek atın kaç diyeceğinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

Brigand said:

msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı.

msn acmamak niye ki abi
cep telefonu tasimamak gibi bisi
chat yapcaksin diye bisi yok ki
dun mesela arkadasimin odevi icin azmodaiyi chate aldim yardim etti
msn olmasa edemicekti
laizm olunca kullan zorla mi kullandi5iyolar
Sosyal ağlarda paylaş

he işte beni de birilerine yardım etmem için bişiler diyip duruyolar, o nedenle senin tarafından sorun yok azmo tarafından bakınca olabilir ama.

ayrıca telefonu açar sorarsın, aha turkcellin kamucellinden aldım istediim kadar konuşuyom susmadan. gecenin 3ünde senkoyla 1 saat ekonomi çalıştık telefonda mesela.

olmadı atlarım arabaya evine giderim kimden yardım istiyosam adam gibi yüz yüze alırım yardımımı

gerek yok böyle chat olaylarına filan. bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

he işte beni de birilerine yardım etmem için bişiler diyip duruyolar, o nedenle senin tarafından sorun yok azmo tarafından bakınca olabilir ama.

ayrıca telefonu açar sorarsın, aha turkcellin kamucellinden aldım istediim kadar konuşuyom susmadan. gecenin 3ünde senkoyla 1 saat ekonomi çalıştık telefonda mesela.

olmadı atlarım arabaya evine giderim kimden yardım istiyosam adam gibi yüz yüze alırım yardımımı

gerek yok böyle chat olaylarına filan. bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım.

eee azmoda yardim etmek istemese abi isim war der kapar
yada offlien olur
olur biter
ayrica azmo arabistanda nasil arabaya atliyip gitcem lan
yada abi senin gmail neydi diye arabayla evine i gitcem herifin mailini orencem diye
eauhea
telefonla ayni ise yarayan bi urun bu
sevmiyosan acma tabede
bole korkunc cok rahatsiz ediliyorum entresan
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Brigand said:

Brigand said:

msnimi facebookumu kapattım keşke daha önce kapatsaydım diyorum. şimdi çok boş işmiş gibi görüyorum hiçbir eksikliğini de hissetmiyorum. bizim bakkal bile msn kullanıo la çaycılar filan, boku çıktı.

msn acmamak niye ki abi
msn olmasa edemicekti

afky idim ama o chatte ben de vardim.

hemen unut =(
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden gerek yok. kapatın rahatlayın. evinizde adam gibi oturun işinizi yapın ödevinizi yapın, yok yapmak istemiyosanız film izleyin dizi izleyin kitap okuyun, onları da istemiyonuz yatın uyuyun, evi odayı toplayın, içiniz içinize sığmıyor dışarı çıkın dolaşın için arkadaşlarınızı çağırın buluşun, bilgisayarın başında aygırlar gibi monitöre bakıp "sohbet" etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

BonePART said:

Brigand said:

Brigand said:

msn acmamak niye ki abi
msn olmasa edemicekti

afky idim ama o chatte ben de vardim.

hemen unut =(

yardim etmedin ondan seni cezalandirdim
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Brigand said:

eee azmoda yardim etmek istemese abi isim war der kapar
yada offlien olur
olur biter
ayrica azmo arabistanda nasil arabaya atliyip gitcem lan
yada abi senin gmail neydi diye arabayla evine i gitcem herifin mailini orencem diye
eauhea
telefonla ayni ise yarayan bi urun bu
sevmiyosan acma tabede
bole korkunc cok rahatsiz ediliyorum entresan

o kadar basit değil işte işim var kapat demek. karşıdaki insan aptal değil yardım etmek istemiyor diye anlıyor.

yardım alamazdın o zaman çok da mühim bişe değil, mühimse başkasından alırdın. yurtdışındaki insandan yardım istemeye mecbur olmak pek olası bir durum değil.

bana mail atıyor arkadaşlarım alıştı çoğu, ne istiyolarsa yazıyorlar. aha dedi "kar yağdırmak istiom siteme nası yapcam" diye mail attı arkadaş, kendimi rahat hissedip zamanım olunca yanıtladım. msnde olsa neyle uğraşıyon hadi böl işini, bırak ne var ne yok kar yağdırma javascripti ara ve anlat nası koyacağını.

şehirdışındaki insanlarla filan da görüşmek için illa da msn illa da msn diye kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. çevrenizdeki insanlara bakın yakınınızdaki insanlarla adam gibi arkadaş olun.

kuzen diyo "olm burda bissürü insan var hepsi facebooktan msnden birileri ile konuşuyo şurada 30-40 kişiyiz biribiri ile adam gibi takılan adam gibi arkadaş olan yok". ee tüm millet bilmem nerdeki arkadaşı ile sanal sanal sohbet etmeye kasarsa insan ilişkileri sıfıra düşer. sonra internetten adam kendi düğününe online katıldı gibi haberler artmaya devam da eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...