Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi adam böyle yasak fln koyarken, aynı evde 7/24 beraber olup kızı göz hapsine almadığı sürece sadece kendini kandıracağını çözemio mu? ilginciz biz erkekler
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Öyle deme webcam var artık. Ordan da izliyor işsiz sorunlu arkadaşlarımız.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hadi ok onu yapıo dielim rahatsız, e sen "tatlım çok uykum geldi ok bye" diip basıp çıksan aksan gecelere nerden duyucak vs?
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Duyar öyle tipler. Yemez içmez telefona para verir 3 saniyede bir ararlar.
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: bu arada kızlar size soruyorum ve ciddiyim. Bir erkeğin sizin için olay çıkarması kavga etmesi içten içe hoşunuza gidiyor değil mi ? gidiyo tabi ama gereksiz ve sacma olursa gerilirim. erkek arkadasimla boyle bi sorun yasamadik hic, olur olmadik herseye karisan soran biri degil. be cenesi dusuk bi insanim, hemen gidip anlatiyorum her boku, sorucak bisi kalmiyo =/
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aslında (zamanında böyle paranoya delisi control freak bi adamdım o yüzden nasıl kontrol edilir manyaklıkları aklıma gelmio değil evet) adam direk olarak şunu diebilir bak mesela artık. "aşkım bak 2mize de 3gli telefon aldım her zaman görebileceğim seni hehe"...."ama o telefonu bi açma bak napıorum!!111!!"
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öyle deme. bu davranışı "ehe aşkimtom beni kıskanıo hiehö" die karşılayan tipler mevcut hala
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 turkcellin bi uygulamasi var cocugum nerde diye, ona gecelim. adres versin direk
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aveanın "kim nerede" si var. bi ara kullanıodum :D. tıklıosun nerde gösterio. hatta belirlediğin bölgeler dışına çıkarsa sana sms atabilio fln lol
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi anamadigim bisi war sen guvenmedikten sonra o kiz ne biliyim gitse dibimidovduruyorum.com diye bi site acsa resim koysa elalamin heriflerinin koynuna girse senin nerden haberin olcak sen uyudu sanarsin gecenin 3unde adam cagirir yanina okula gidicem der adama gider ne warki bunda
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: "belirledigin bölgeler" ohah direk dibine işemek gibi olmuş abi sözüm meclisten dışarı da here! my area
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: aveanın "kim nerede" si var. bi ara kullanıodum :D. tıklıosun nerde gösterio. hatta belirlediğin bölgeler dışına çıkarsa sana sms atabilio fln lol ikinci hat alinir ilk hat ikinciye yonlendirilir ilk hat evde birakilir profit
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: "belirledigin bölgeler" ohah ev diosun bi çember çiziosun, okul diosun. iş varsa iş vs. o bölgelere giriş çıkışlarında fln sana sms gelio. sadlkasjas
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi anamadigim bisi war sen guvenmedikten sonra o kiz ne biliyim gitse dibimidovduruyorum.com diye bi site acsa resim koysa elalamin heriflerinin koynuna girse senin nerden haberin olcak sen uyudu sanarsin gecenin 3unde adam cagirir yanina okula gidicem der adama gider ne warki bunda bende onu diorum zaten?
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yane abi ole sacma bisi yok ki istedigin kadar sinir koy
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: Dworgian said: aveanın "kim nerede" si var. bi ara kullanıodum :D. tıklıosun nerde gösterio. hatta belirlediğin bölgeler dışına çıkarsa sana sms atabilio fln lol ikinci hat alinir ilk hat ikinciye yonlendirilir ilk hat evde birakilir profit işte o bakımdan hem o hem 3g hem hede hödö hem die kafayı yemesi gerekir artık bi control freak in. bakın ben bıraktım çok rahat oluo cidden :D
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 atar kirarim o telefonu 3210a donerim nolcak lan 2inci 3 uncu alcak kadar zenginse ticaretine girerim bu isin
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: atar kirarim o telefonu 3210a donerim nolcak lan 2inci 3 uncu alcak kadar zenginse ticaretine girerim bu isin hahahahahahaa :D
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi bana 3gli telefon verip bi de "nerdesin" hedesi olan hat verse biri, o telefonu onun kafasinda kirarim.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ama şu hani "kredi kartını bile okur" denen nasa uyduları var ya. onlara access im olsa ne eğlenirim be.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: abi bana 3gli telefon verip bi de "nerdesin" hedesi olan hat verse biri, o telefonu onun kafasinda kirarim. bunu yapan kızlar da gayet çok yannız
Öne çıkan mesajlar