peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vaniLLe said: :D dostum bu kiz, bana cikma teklifi eden biri oldugu zaman gelip SENINLE SADECE ESKI KIZ ARKADASINI KISKANDIRMAK ICIN CIKMAK ISTEYOMUS gibi yalan atabilen bir bünye. lütfen.ahah ne var bunda hepiniz böyle değil misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 @werewolf oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "peder zickler" said: vaniLLe said: :D dostum bu kiz, bana cikma teklifi eden biri oldugu zaman gelip SENINLE SADECE ESKI KIZ ARKADASINI KISKANDIRMAK ICIN CIKMAK ISTEYOMUS gibi yalan atabilen bir bünye. lütfen.ahah ne var bunda hepiniz böyle değil misiniz HAYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahahah iyiymiş yapıym ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu meriçleri saptamış bir bir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu AHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vaniLLe said: sina, cok sekersin. amip diyebilir miyim sana? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu o adama dössek cekmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu BUNU YAPMIŞTIM AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu sahiplenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kuzenimi bile silmişti aıasdokja döşşeği bana çekmeli asıl 3 sene sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 senko said: heç... yakışır mı insana kuzenini böyle lanse etmek hem... ayrıca, seviyesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ulan iki dakika da tanımadıgınız kıza verdiniz veriştirdiniz yuh demezler mi insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ölmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nolduuaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 uzakta bayıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kes lan, git msnde öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 konuşmak ister misin seni anlıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 asdjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bak halen gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Topiğin ana teması attention whorelar, ben de örnek gösteriyorum. ÜSTÜME GELMEYİN ARTIK, CANIMA KIYACAM DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ya git kıy bize de malzeme cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ehehhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar