Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fede said: yalan söylüyodum artık ben yatıyorum, dışarı çıkıyorum vs diyip engelliyodum sdlfkjs bu kanıtlar ileride kullanılır mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: ss please? Ah, kapamışım ekranı. Bir ara çizer koyarım ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 azmodai aklımdan çıkmıyor PATİCİK KIZLARINA KARİZMA YAPMA VE ONLARIN İLGİSİNİ ÇEKME ÇABAM AZMODAİ TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILDI HALBUKİ AMACIM ONLARIN MSNLERİNİ İSTEMEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sen sevmiyorum deyip bıraksaydın millete laf etmek yerine hiç buralara gelmeyecekti olay. Hadi yeter artık sıkıldık muhabbet tee nerelere gelmiş hala kendi kendine post atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: azmodai aklımdan çıkmıyor PATİCİK KIZLARINA KARİZMA YAPMA VE ONLARIN İLGİSİNİ ÇEKME ÇABAM AZMODAİ TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILDI HALBUKİ AMACIM ONLARIN MSNLERİNİ İSTEMEKTİ azmo haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 paticikteki kızlar çok reröre bence uraştığına değmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 SEN DAHA HAKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 I WANT TO GET LAID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 paticikteki kızları öğrenmek istiyorsanız kadınların neden xx yapamadığı anlaşıldı diye başlık açın, çemkirenler bağyandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi neden sevdiğin insan sadece sevdiğin bi insan,sevgilin diye sürekli konuşasın ki. ha konuşan konuşucak bişiler bulan çiftler vardır. biz ayrı şehirlerdeyiz mesela,sanırım günde 5 dk ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz. herhangi bir problem sıkıntı ya da paylaşılması gereken önemli bişiler oldugunda uzun konuşuyoruz. bu ne sevgimi ne ilgimi ne de başka bişiyi etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu kadar boş bi konuyu nasıl 16 sayfa yapabildik? vanille etkisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: Dworgian said: ss please? Ah, kapamışım ekranı. Bir ara çizer koyarım ama sdf. valla şu an stresten geberdim bi gülsem fena olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 brigand patidaşım msn kullanmayan birisi için çok sık post atmıyor musun bence bırak ya burda bugüne kadar hangi tartışma sonuca varmış boşver aç cod mw2 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: fede said: yalan söylüyodum artık ben yatıyorum, dışarı çıkıyorum vs diyip engelliyodum sdlfkjs bu kanıtlar ileride kullanılır mı :P kendisine ayrıldıktan sonra söyledim zaten sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi zamanlar sevgilim vardı. bu dialogda onu belirtmek istedim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 rahatsiz said: bu kadar boş bi konuyu nasıl 16 sayfa yapabildik? vanille etkisi sanırım. brigand etkisi malsef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şimdi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fede said: Dworgian said: fede said: yalan söylüyodum artık ben yatıyorum, dışarı çıkıyorum vs diyip engelliyodum sdlfkjs bu kanıtlar ileride kullanılır mı :P kendisine ayrıldıktan sonra söyledim zaten sdfjkh potansiyel sevgllerde dielim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ayrıca burdaki sımayliler garip gelio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olsa da yine engellesem die düşünüo insan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şampanyalar patlıo ben hala burda şubelerle cebelleşiorum teşekkürler türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yooo ahahaah lan manyakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar