Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. ne gibi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: abi kimse sohbet etmiyo senin anamadigin o mesela odev yaparken arkadasa soru soruyosun yada ne biliyim film izlerken arkadasa film guzelmis diyosun muzik dinlerken arkadastan bi sonraki cdsini getirsene diyosun ole yüz yüze konuşunca de la, bunları msnde diyonuz yüz yüze ne yapyonuz. ödev için filan telefonu aç sor, dosya varsa mail at adam müsait olunca kafası rahat rahat baksın. kimse kimseye msnde 7/24 support vermek zorunda değil. güzel çirkin filmler için git alışveriş mağazasına almasan bile orada gez arkadaşınla bak dvdlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: Brigand said: bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. ne gibi? =/ fapfap gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 E MSN kullanan adam da kendisi millete 7/24 support vermek zorunluluğunda hissetmiyor ki zaten. MSNde şak diye mesaj atmak e-mail yazmaktan daha kolay, sen nasıl işin olduğu zaman yardımcı olmuyorsan veya sonra oluyorsan, MSN'de de aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: Dworgian said: Brigand said: bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. ne gibi? =/ fapfap gibi çok komiksin cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: E MSN kullanan adam da kendisi millete 7/24 support vermek zorunluluğunda hissetmiyor ki zaten. MSNde şak diye mesaj atmak e-mail yazmaktan daha kolay, sen nasıl işin olduğu zaman yardımcı olmuyorsan veya sonra oluyorsan, MSN'de de aynı şey geçerli. hisseden vardır hissetmeyen vardır. 7/24 support alanlar zaten support vermek zorunluluğunda hissetmez support aldıkları hisseder. email çok daha kolay. attığın şey silinmiyor, kesin gidiyor, dosyanı da ekliyorsun "hadi kabul et kabul et" yok "hadi baksana şşt *titreşim gönderir*" olayları yok. gönder nası olsa görüp okuyacak. ben şahsen öğrenciyim ama işim var, birisi bişe isteyince otomatikmen işim var diyince "ne işin olabilir ki" diye düşünüyor. işin olmadığında mesaj atacaksan msnin ne anlamı var emaille at işte, adam offline oldu çıktı gitti belki. Dworgian said: Brigand said: Dworgian said: Brigand said: bilgisayarı ciddi amaçlar için kullanmak lazım. ne gibi? =/ fapfap gibi çok komiksin cidden hacı komiklik değil bilgisayarın yararlı amaçlar için de kullanılabileceği ki asıl icat sebebinin bu olduğunu burada açıklayamayacam yaw yanlış anlama. işi veya derslerini bilgisayardan götürebilen var götüremeyen var tabi herkes için tamamen geçerli değil. ama benim için tamamen geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamın işi bilgisayarla die bilgisayar ciddi bi araç oluo. oyun oynıcak olanlar fln oynamasın o zaman. hmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oyun oynıcak ps xbox filan alsın arkadaş paranıza yazık bilgisayar oyun için üretilen bir icat değil. ha arada oynuyorum bilgisayarda aslı amacım oyun değil öyle pro oyuncu değilim derseniz bilgisayar yeterli tabi. geçende cod 6yı oynadım bitirdim sildim şu anda hiç oyun yüklü değil mesela. artık işlerin neredeyse hepsi bilgisayar üzerinde. ha benim işim tamamen bilgisayar üzerinde ondan ben bu gibi şeylerin sıkıntısını daha önce çektim ama eninde sonunda siz de çekeceksiniz, işiniz ne olursa olsun devir değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 email gondermekten daha kolay telefon acmaktan daha ekonomik kesin bi kontrol sorununuz var arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hacı istemiyorsan girmezsin msne isteyince girersin yani niye MSN KULLANMAMALIYIZ diye triplere giriyorsunuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi saçmalama yahu? bi kere pc de oyun çok daha rahat yerim öyle padle oynamayı fln. (böyle alıştığım için böyle düşünüorum o ayrı) ayrıca "pro oyuncular" pc de oynuo turnuvalar fln hani? e-sports vs? at gözlüğünü çıkarsan iyi olur. tmm anlıorum senin işin bu fln ama bilgisayarın tek amacı "iş yapmak" değil. kabullen bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yok yani o da KULLANMAMALIYIZ demiyor biz de kullanacaksın lan demiyoruz da ben garipsedim sadece. Ama olabülüü tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Farinal said: hacı istemiyorsan girmezsin msne isteyince girersin yani niye MSN KULLANMAMALIYIZ diye triplere giriyorsunuz anlamadım olay bu abi mesela telefonla konusamayacagim zamanlar oluyo mesela muzik dinliyorum abi o sirada konusamiyorum dogal olarak arkadasimla msnden durutoyurm ama sms parali aynis ekilde tlefnda parali ayrica abi su kadar zamandir msndeyim cevaplamak istemedigim adami cevaplamam zaten cevaplamak istemeyecegim admai eklemem listeme olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: email gondermekten daha kolay telefon acmaktan daha ekonomik kesin bi kontrol sorununuz var arkadaslar. msn diye bişe olmasa dünyada ne olur? bişe olmaz email diye bişe olmasa ne olur? illa başka bi teknolojiye gerek kalır. email ezer. ayrıca bana göre email daha hızlı. sen msne girene kadar ben gmailden çat mailimi gönderirim. online offline filan da farketmez. Farinal said: hacı istemiyorsan girmezsin msne isteyince girersin yani niye MSN KULLANMAMALIYIZ diye triplere giriyorsunuz anlamadım şahsen kapatmayana kadar onu yapamıyordum ben canım sıkılıyodu açıyodum msni. en sonunda yeter artık dedim. sen kendini çok iyi frenleyebliyorsan mükemmel self-control'ün varsa sorun yok tabi, benim o kadar mükemmel değil. bide kullanmamalıyız filan demedim gereksiz dedim, boş iş yapan insan mı yok dünyada elbet birileri kullanacak. boş iş yapmak istemeyen adam kullanmasın, diğerleri kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pcde oyun oynanmaz diyen adamlada tartismam aga bitmistir tartisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şu listeme eklemem eklerim engelledi mi sildi mi online mı değil mi away mi değil mi olayları çok garip geliyo bana artık. komik diyecem komik değil güldürmüyo ama garip geliyo, belki çocuksu diyebiliriz ama tam olarak öyle de değil. garip diyelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: pcde oyun oynanmaz diyen adamlada tartismam aga bitmistir tartisma dediğimi anlamayan adamla da ben tartışmam. cod6yı oynayıp bitirdiğimi yazmışım oraya bidaha oku bakalım ne demek istemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: dory said: email gondermekten daha kolay telefon acmaktan daha ekonomik kesin bi kontrol sorununuz var arkadaslar. msn diye bişe olmasa dünyada ne olur? bişe olmaz email diye bişe olmasa ne olur? illa başka bi teknolojiye gerek kalır. email ezer. ayrıca bana göre email daha hızlı. sen msne girene kadar ben gmailden çat mailimi gönderirim. online offline filan da farketmez. hayatimda boyle sacma bi bakis acisi gormedim ben. insanlarin kullandigi seye uyum saglamak diye bi durum var teknolojide. zamaninda icqmuz vardi ve msnden nefret etmistik, ama simdi icq listemde botlardan baskasini gormuyorum ben. yaklasimin o kadar yanlis ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msn olmasa dünya dönmez hacı ne dion sen kafan mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: yaklasimin o kadar yanlis ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oval ofiste falan çayları msn den söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oof, civimayin bisi konusuyoruz. msn olmasa dunya donmez demedim ben ama herkesin kullandigi, cogunlugun kullandigi sey en kolay haberlesmeyi saglamaz mi? maillerine aylarca bakmayan ama msni hep acik insanlar tanimiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: BonePART said: pcde oyun oynanmaz diyen adamlada tartismam aga bitmistir tartisma dediğimi anlamayan adamla da ben tartışmam. cod6yı oynayıp bitirdiğimi yazmışım oraya bidaha oku bakalım ne demek istemişim. abi diyosun ki bilgisayarda deil xboxda oynayin abicim konsol moduyum ben bile diyorum ki pc e iyi oyun aletidir paran warsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: hayatimda boyle sacma bi bakis acisi gormedim ben. insanlarin kullandigi seye uyum saglamak diye bi durum var teknolojide. zamaninda icqmuz vardi ve msnden nefret etmistik, ama simdi icq listemde botlardan baskasini gormuyorum ben. yaklasimin o kadar yanlis ki cuce war hala icq kullaniyo gokcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: Brigand said: dory said: email gondermekten daha kolay telefon acmaktan daha ekonomik kesin bi kontrol sorununuz var arkadaslar. msn diye bişe olmasa dünyada ne olur? bişe olmaz email diye bişe olmasa ne olur? illa başka bi teknolojiye gerek kalır. email ezer. ayrıca bana göre email daha hızlı. sen msne girene kadar ben gmailden çat mailimi gönderirim. online offline filan da farketmez. hayatimda boyle sacma bi bakis acisi gormedim ben. insanlarin kullandigi seye uyum saglamak diye bi durum var teknolojide. zamaninda icqmuz vardi ve msnden nefret etmistik, ama simdi icq listemde botlardan baskasini gormuyorum ben. yaklasimin o kadar yanlis ki senle tartışmıcam ben dünyaya aynanın bi tarafından sen diğer tarafından bakıyorsun hakkaten. herkesin benimle aynı fikri paylaşmasını beklemiyorum ki çoğunluğun paylaşmasını da beklemiyorum koyun sürüsü gibi takılın uyum sağlayın arkadaş. bide msn'e icq örneği süperdi ben de gtalk kullanalım diye söyleniyom burada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar