reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.pageflakes.com/ Igoogle tarzi bisey sanirim, basarili gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hoş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Güzel bişeye benziyo baya bi özellik var hoşuma gitti alışırsam kullanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 radyo gerçek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bayadir kullaniyorum ben, pcnette gormustum. Maillere falan bakiyorum ayni anda tek kullanimim bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 igoogle çok daha hızlı güzel bide tema seçtinmi bitmiştir her şey google için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pageflakes'in igoogledan farki; birkac tane email hesabiniza bakabiliyorsunuz. Mesela 3 tane hotmail acc var 3une de bakabiliyosun, gmail hesabi da oyle birkac gmailine bakabiliyorsun vs. Igoogle'da sadece tek bir hesaba bakmana izin veriyor, ikinci bir mail gadget ekleyince gene ilk ayarladigini aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar