Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.cnnturk.com/2009/yasam/diger/12/29/davulcu.james.owen.sullivan.olu.bulundu/557299.0/index.html yazık la. emo falan ama güzelde çalıyodu allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vahvah tühtüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 doğal nedenlerle ölmüş diyolar. uyuşturucu, cinayet filan değilmiş. neden ölmüş ki adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Cons said: vahvah tühtüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Allah geride kalanlara sabır versin......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 proggorp said: doğal nedenlerle ölmüş diyolar. uyuşturucu, cinayet filan değilmiş. neden ölmüş ki adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tanımam kendisinide toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nasılsa Ronnie O'Sullivan okudum ve gerçekten üzüldüm çok. Paul Hunter'dan sonra bir tane daha mı babayiğit kaybettik dedim.. sonra geçti.. yanlış okumuş meğer isimi.. toprağı bol olsun arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kalp krizi gibi bişey mi yani? onu sordum. çok genç adam lan. o yaşta ölünmesin. olmasın öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: nasılsa Ronnie O'Sullivan okudum ve gerçekten üzüldüm çok. Paul Hunter'dan sonra bir tane daha mı babayiğit kaybettik dedim.. sonra geçti.. yanlış okumuş meğer isimi.. toprağı bol olsun arkadaşın. aman aman ölmesin o'sullivan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 öle lan.. bayağı üzüldüm öle okuyunca.. lam ders mers bitsin de yayıkıp izleyim bi seri, bol tarafından da century break göreyim.. aaah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: nasılsa Ronnie O'Sullivan okudum ve gerçekten üzüldüm çok. Paul Hunter'dan sonra bir tane daha mı babayiğit kaybettik dedim.. sonra geçti.. yanlış okumuş meğer isimi.. toprağı bol olsun arkadaşın. oha ronnie ölürse ağlarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet ama kardeşi baya iyiymiş onu alıcaklar galba cenazesinde de çalınıcak olan şarkı belli http://www.youtube.com/watch?v=fdos1RlfFPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 i won't see you tonight, ne damardan girer öle bi ortamda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar