eddy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Arkadaşlar bu telefonlardan satan varsa ilegileniyorum almayı düşünüyorum haberiniz olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Abi yeni bir t630 sahibi olaraktan mükemmel tatlı bir telefon derim... Ama fotoyu bilgisayara aktarınca o kadar iyi olmuyo. Gerçi 640 480 destekliyo süper bişi.. bu kadar.. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Canımı çektirme yok zati ama Cx65 alacam galiba alayım görürsün sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 t630 bende bu tlf alacam önümüzdeki hafta çok güzel siemens alacaksan denede al denemeden sakın alma[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hakikaten güzel telefondur ama eksikleri de çok var. Hafıza+resimleri biraz kalitesizmiş fln. Ama şık,karizma bir telefon.Ben sana cx65'i araştırmanı öneririm ben araştırdım ondan söylüyorum [signature][hline] [Bu mesaj eddy tarafından 17 Temmuz 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar