chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Evet 31 TL zam yapmışlar. 31 olması mı komik? yoksa zammın çok büyük olması mı karar veremedim(!) Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yazık bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://i49.tinypic.com/2sbskmf.jpg önceden dalga geçen levent kırca bile kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Memurlar ölüyoruz açız derken bu adamlar 500 liraya kanaat ediyor nasıl bir sistem lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kapitalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Pekaziz Başkan, KuzeyKore şampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kenjuro said: Memurlar ölüyoruz açız derken bu adamlar 500 liraya kanaat ediyor nasıl bir sistem lan bu memurlarada asgari ücret verelim. zaten 1 memur maaşına 3 asgari ücretli çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Stajyerim ve asgari ücretle çalışıyorum. 31 Liralık zammımla çok acayip şeyler yapmayı planlıyor, tahmin edebilenin odasını straforlan kaplamayı vaadediyorum. Oh man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mantıken mermer fabrikasında bantlara mermer süren o zavallı adamlar memur maaşı almalı bence zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 31 TL zam ile insanlarla dalga geçiyorlar. Bu işin şakası filanda değil. Milletin yüzüne baka baka taşşak geçiyorlar. Ülkemizi kimse bölemez derken bile adamlar bu kadar tekrarlıyor acaba ne ima etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum. Çünkü eğer birisi bana durmadan bir meseleyi aynı cümlelerle söylüyorsa o meselenin aslında onun söylediği gibi olmadığını gördüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yahu 32 yap 30 yap 31 ne? bir de bu konular siyasi tabii hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar