Npc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Abi Sponsor yok heryerle görüştüm adamlar gereksiz diyo ne demek gereksiz diyip gircektim olaya ama.. :) tübitak ile konustum nokta net ile konustum olmuyor boyle sponsor olabilecek turde nereler var oralar ile de konusuyum bildiginiz nereler var sponsor olabilcek turde
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Kimse burada sana ve başkasına kimin sponsor olacagını yazmaz... Çünkü sponsor bulan kendine bulur bulupta sana mı söyler... Zaten buradan söylenen sposorun sana hayrı olmayabilr... En İyi sponsor kendi bulduğun sponsor[hline]www.soh.tr.gs
Deedstyger Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Valla sponsor bulman için babanı mabanı araya sokacaksın ki işler hatır katır mantığıyla yürüsün gitsin... %90'ı böyle becermiş benim yaptığım analizlerde anladığım kadarıyla. Ben aramaktan vazgeçtim oyuncuları sponsor yapacağım. :][hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ewt. +18 yaşından küçükler anasını babasını araya sokabilir... :D (Benim için geçerli değil... :D)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ravenloft a katılıyorum abın amcan fln onları sok araya. Molped le fln gorus ıste ne bılım.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † (ZodyaG Admin) ICQ=160053851 Scripter,Web Master
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: PawligeR, 30 April 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Ravenloft a katılıyorum abın amcan fln onları sok araya. Molped le fln gorus ıste ne bılım.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † (ZodyaG Admin) ICQ=160053851 Scripter,Web Master Sponsored by Molped hahaha ne komedi olur ama harbi :)
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Saçmalamayın ya!!! Molpedin Net Hosting'i mi var? Muahahahaa....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Neden oyle ukalaca konusuyosun ravenloft, bu konuda haksizsin, sen deedstyger kac yasinda onu biliyomusun ve dedigini tam anladinmi?[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed....
gear2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: OwnerRavenLoft, 30 April 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Ewt. +18 yaşından küçükler anasını babasını araya sokabilir... :D (Benim için geçerli değil... :D)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Sen ne diyorsun ya Npc yi tanirim en basta 18 yasinda ve deedstyger in demek istedigi sen 20 25 yasindasin seni fazla sallamazlar baban bi 40 yasinda fln oldugu icin daha ciddiye alirlar sen gitcen abi serverimiza sponsor olurmusun diyecen adam seni sallamaz bile deedstyger hakli bence bu isler hatır mantıgıyla yürüyor ayrıca cok ukala konusuyorsun
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Npc, 30 April 2003 11:54 tarihinde demiş ki: Abi Sponsor yok heryerle görüştüm adamlar gereksiz diyo ne demek gereksiz diyip gircektim olaya ama.. :) tübitak ile konustum nokta net ile konustum olmuyor boyle sponsor olabilecek turde nereler var oralar ile de konusuyum bildiginiz nereler var sponsor olabilcek turde Etki tepki meselesi. Hemen herkes ikna olur sunumuna bağlı olarak konuyu. Fark yaratacağına, müşteri kazandıracağına inanıyorlarsa bak nasıl oluyorlar takır takır sponsor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Saçmalamayın! Bunun olacası falan yok. Dediğim şu; +18 yaşında değilseniz gidin bir büyüğünüze danışın. Yanına da öle geyik olsun (Benim için geçerli değil... :D) yazdım. Ne var bunda. Birşeyi bilmeden benimle öyle ukala falan konuşmayın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 01 May 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Sacmalama Raven hatalisn ye hatani zeytinyagi gibi uste cıkmaya calisma insanlari kucuk dusurucu konusuyosun sonra ukala gibi konusmayin diyosun yok oyle dava ıstersen adini ol buranin.[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed....
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Abi abartmayın bi soru sorduk altı ustu isteyen cevap verir isteyen vermez yani benim yuzumden kavga cıkmasını istemem basit bi olay icin abartmayın :)
anyone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Arkadaşım öncelikle sponsor aramak gerçekten çok zor. ve bunun amca dayıyla alakası yok bunun tamamen başarı ile alakası war sen kendini gösterebilirsen ozaman sponsor olacak şirketler gelip seni bulurlar. Ama sen başarılı temiz bir iş yapmazsan olmaz. Sana en yakın bir ornegini verebilirim snn zamanında çok büyük projelere başarmış turkiyede bir ilki yaşatmış ve lider olmuş durumda. Bunun onların gidip sponsor aramadığı anlamına gelmez ama şirketlerin sponsor olmaması içinde bir sebep yok . Her şey başarıyla Gelir
Öne çıkan mesajlar