chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aldatılmayan ve/veya aldatmayan bilemez nasıl duygulardır der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ya bağladığı örnekler o kadar saçma ki. Sanki tek eşlilik kaçınılmaz bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hep rektumdan çıkıyor bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kel psikiyatr çok sinir oldu kadına hahaahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ama sinir olunacak bir kadın biraz. Yani sigara bağımlılığıyla aldatmayı aynı kefeye koydu kaydın hayret birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kadınlar hakikaten cırt, bu konuşan iyi de o kitap yazan tekstilci hakikaten çok salakça konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Cesarete bak lan "Eşini aldatmış biri olarak arıyorum." dedi vay anasını. aslında çok da cesaretli diil lan neys. CESARETLİ NE LAN CESUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 delikanlı olsa ismini verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tam senin konular gibi bunlar napae. olaya hakimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eşini şu anda aldatan biri olarak arıyo AAH GAAAD İCH KOMME IIIICH KOMMEEE IIIIIIICCCH KOMMM KOMMM GAAAAAAAAAAHHHH. (neden almanca bilmiyorum. belki alamancıdır)(gurbet eldedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Fistan said: tam senin konular gibi bunlar napae. olaya hakimsin crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Cidden tam benim konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Vingthor said: eşini şu anda aldatan biri olarak arıyo AAH GAAAD İCH KOMME IIIICH KOMMEEE IIIIIIICCCH KOMMM KOMMM GAAAAAAAAAAHHHH. (neden almanca bilmiyorum. belki alamancıdır)(gurbet eldedir) AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 polonca olsa daha mı iyiydi? OH DAK DAK YAA FURIOUS PAIN DAK DAK DAK DAK AAAH DAAAAK (dak evet demek. araya ingilizce serpiştirdim.) (belki ingilterede bir polondur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 YA JAPONCA? OG ÇARAÇİVO ÇARAÇİVO ÇA KARAÇİVO OG MOG ROAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Japonlar oh hai diyorsa çok gülerim. Sevgili Mortis bu konuya bir açıklık getirsin hemen. Vay be Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi japonlarda direk karı öyle bir inliyo ki vörbal birşeye denk gelemiyosun. nitekim bustylerde ete denk gelindiğinden dengeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi tamam arşivin geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben çok pis herifim. bide bekgırraund dvk olunca küfür herşey serbest. çok zor tutuyorum kendimi patide. çok zorlanıyorum. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 imzadan kişilik testi topicine 2. kere selamlarımı yolluyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 japonlarda öyle bi olay var ama, sanki kafasını koparion karının ciyak ciyak, sekse uyumsuz bi ırk japonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aldatan insan yapisinin ciddi kisilik bozukluguna sahip olduguna inaniyorum. kendilerine sifa, sevgililerine de yeni guzel insan gibin sevgili diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aslında genelinin pek bi kişilik bozukluğu varmış gibi durmuyor, ne kadar yakınlarında olsan bile senin benim gibi normal insanlar, ama kafalarında neler dönüyor bilemeycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aldatmayin ya, soyleyin bare. ben baskasini daha cok sevdim diye, delikanli olun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 helal sukru bugun postlarinla olsu hondaki oyun tarzinla olsun rep kazandin hep benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar