sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Dark Age of Camelot : LIMITED EDITION METAL BOX SET aldim gameloaded'dan bugun kutu geldi ama cd'key i bulamiyorum.Acil yardim ederseniz sevinirim...[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 cd kabının dış yüzeyinde olması lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla kab'in her yerini parcaladim ama bir sey yok :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 http://mberx.50megs.com/Daoc%20Gold%202.jpg adresinde görüldüğü gibi cd kaplarının alt kısmına doğru beyaz olan alanda yazıyor en azından daoc gold ve toa cdlerimde böyleydi :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Dostum bana gelen le alakasi yok gosterdiklerin :) valla bana gelen box'da 3 tane cd geldi.iri SI biri Toa digeride bonus cd'si diye 3 cd geldi kipapcik olarak.Bide bir tane kolye ve muhur var box'in icinde hediye olarak[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o zmn biraz bekle blackrose biliyordu galiba onu o söyler[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla cok iyi olur biri yardim etse gelen kutuda 3 cd cikti 1-2 ve bonus diye 3 cd. ama cd key yok[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 up :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben de aynısını ukgames.com'dan aldım bendekinde içinden çıkan kitapçığın arkasında yazıyor, tek key bu arada, giriyosun 2 eklenti paketi de dahil aktive oluyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dostum box'dan cikan bi cd paket'i var 3 tane icinde baska bir kitapcikda yok bende.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eksik gelmiş o zaman[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Peki cd'lerde eksiklik varmi ?[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hayır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Simdi delircem adamlar bana cd key vermemis ya icinden kolye damga cikti cd-key cikmadi cildiricam :) peki Blackrose ne yapmam gerekli sence ?[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 cd key kitapçığın arkasında, sana kitapçık gelmemiş anladığım kadarıyla, email atıp durumu bildirebilirsin, bu arada gelen kutuyu açmadan önce herhangi bir açılıp yeniden kapatılma durumu var mıydı kutuda? aynı olay bende de bir zamanlar NWN cdlerinde olmuştu ve koli açılıp sadece tek bir NWN'nin içinden CDleri alınmıştı, cd keyler de cdlerin üzerinde yazıyordu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ewt bende kitapcik yok.Tesekkur ederim.[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ve gameloaded.com'da yalan oLdu mail attim 5 kere sitesinden de contact us dan form doldurdum 5 gun oldu daha bir cevap yok cd ler elimde ama cd key olan kitapcik yok...[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 biraz geç oldu ama bundan sonra alacaklar için söylemiş olayım. acc almanın en güsel yolu amazon dan oyunu tanıdıınız birinin evine gönderip onun size cd-key i mail atması bence. oyuna yeni başlayacaksan ve tanıdıın yoksa biraz daha zor. ama oynayacağın serverda oynayan bi türk aracı olabilir. illa kutu olsun demiosanız tabi. neyse inşallah cevap verirler mailine.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet biz yeni accountlarımızı ve eklenti paketlerini aynen öyle aldık mesela, guild içinde güvenilirliğini ispatlamış biri bize bu konuda yardımcı olmuştu yalnız EU'cuların şöyle bir dezavantajı var, oyunun cdleri kopyalanamıyor EU versiyonunda, o yüzden bu metot işe yaramıyor :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Cd'lerim var sadece account'um yok valla acikcasi sogudum epeybi 36 euro para verdim 2 hafta bekledim cd key yok.[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar