Owner_Tracks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 LoginServer=62.248.1.169,2593 Sade PvP için bir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 başarılar dilerim ama baglantı 128 cable olmasa daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Tracks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 beyler server acmak çok büyük sorumluluk üstlenio ben bu sorumlşuluğu kaldıramam bölece bişewy daha örenmiş olduk kimse kusra bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Amacın Pvp Yaptırmak mı sunucu acmak mı? eğer Pvp ise amacın Bende pvp yaptıracak bir staff arıyorum. sunucumda daimi 50 online player var. ve günde bir kez turnuva yapabilecek biri arıyorum. [email protected] ilgilenen olursa gelebilir.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Yani serveri kapadınmı ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Başarılar ...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Tracks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Malesef Brook Çok Büyük Sorumluluk İstio Biras Olsun Eğlenebilmek İstemiştim Ama Olmadı Gereksiz Yere Topic Açtığım İÇin Sizlerden Çok Ama ÇOk Özür Dilerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 PvP serverı ne sorumluluk istiyor onu anlamadım? Kurarsın, scriptleri hazırlarsın, millet oynar. Kalmiria'nın scriptleriyle türk pvp shard'ı kuracağız, adminleriyle irtibat kurmaya çalışıyorum. Eğer istiyorsan o shardda görevli olabilirsin, tabi gmlikte sana ağır gelmiyorsa ;)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar