Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sınav öncesi niye 00.00'dan önce çalışmaya başlayamıyorum ve gece sabahlıyorum yarın almanca konuşma sınavı var neden hala burada bu mesajı yazıyorum neden ha neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Çocuğum sor neden akşam oluyor Ayıplamaz kimse seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sordum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi ben de aynı durumdayım çoğu zaman senle. Atıyorum sınav akşam 5'teyse öğlen 12'de başlıyorum çalışmaya. Mesela bugün sınavdan 3 saat önce çalışmaya başladım, 90 alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://img2.blogcu.com/images/o/y/a/oyanindunlugu/yigit_ozgur-kira-oder-gibi-ev-sahibi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar