Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 isviçreli bilim adamlarından neyim eksik diye düşünerek ufak bir araştırma yaptım elde ettiğim sonuçlar 1) Türkler hak yolundan vazgeçmiş durumdalar 2) Karpuzun iyisini yine diyarbakır biliyor Google trends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 her şeye gülecek haldeyim ve koptum buna ben. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sapık mısın olum sabahın 7sinde nelerle uğraşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 AHHAHHSDHAHDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 her thailanda taşınan böyle olucaksa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pilav yemeyi seviyomus diyarbakirlilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 grafiklerde her parametrede bakın, belli zamanlarda ciddi düşüşler var.. o dönemler büyük ihtimalle ramazan ayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dinozor dasaa güzel tespitte bulunmuş katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "peder zickler" said: sapık mısın olum sabahın 7sinde nelerle uğraşıyosun o size göre sabahın yedisi burada öğlen 12 idi bunu yaptığımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hak yolu varken niye hook yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dasaaa said: grafiklerde her parametrede bakın, belli zamanlarda ciddi düşüşler var.. o dönemler büyük ihtimalle ramazan ayları. abi evet hani şöyle kabaca baksan son 4 ylda son çeyrekten 3. çeyreğe doğru geliyor o düşüş yeri AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Merak ediyorum şu diyarbakırda coşup bölücübaşı lehine çığıranlar. orda Kürdistan kurulsa daha refaha erebileceklerini mi zannediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: Merak ediyorum şu diyarbakırda coşup bölücübaşı lehine çığıranlar. orda Kürdistan kurulsa daha refaha erebileceklerini mi zannediyorlar? konuyla bir alakası var mı peki bu yazdığının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 heralde o zaman böle rahat rahat fap fap yapabilecekmisiniz demek istemiş zorlama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: Merak ediyorum şu diyarbakırda coşup bölücübaşı lehine çığıranlar. orda Kürdistan kurulsa daha refaha erebileceklerini mi zannediyorlar? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gecko said: Devilmanta said: Merak ediyorum şu diyarbakırda coşup bölücübaşı lehine çığıranlar. orda Kürdistan kurulsa daha refaha erebileceklerini mi zannediyorlar? ne alaka içimden fışkırdı bi anda tutamadım kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi "gay" etiketide aratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kenjuro said: dinozor dasaa güzel tespitte bulunmuş katılıyorum ahahahsdfsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 zaidral said: pilav yemeyi seviyomus diyarbakirlilar. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 illere ba ya erzurum, diyarbakır... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: Merak ediyorum şu diyarbakırda coşup bölücübaşı lehine çığıranlar. orda Kürdistan kurulsa daha refaha erebileceklerini mi zannediyorlar? POLİTİKA ALARMI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar