mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahahahah topiğe gel ya aaaaaaaaaaaaaaaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kızım evladım.. uyguladın mı planı? ee nooldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 coder, arkadaşım madem karşılaştırmalı örnekleme yapıyorsun nerde bu karşılaştırmanın diğer ucu, NERDE TAİ KIZLARI ULAN?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sevicekseniz cyrano de bergerac'ı izleyin ona göre sevin okuyabilr veya oyununa da gidebebilirsiniz bu arada coder +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "midye dolma" said: coder, arkadaşım madem karşılaştırmalı örnekleme yapıyorsun nerde bu karşılaştırmanın diğer ucu, NERDE TAİ KIZLARI ULAN?!? biri bizim eve geliyor :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 madem seviyor kızı o zaman söylesin niye üzülmesine göz yumuyor dunno'nun? insanları üzmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "midye dolma" said: coder, arkadaşım madem karşılaştırmalı örnekleme yapıyorsun nerde bu karşılaştırmanın diğer ucu, NERDE TAİ KIZLARI ULAN?!? Yazıp da sildim valla :) uzadıkça uzuyor diye, Peki aşağıdakinler benim kendi deneyimlerime dayanır doğruluğu görecelidir :) : Thaili kadınlar ile Türk kadınları arasındaki farklar; Türk kadınları sağdıktır, Thaili kadın eve gidene kadar 5 kişiyle yatabilir. Türk kadınları çirkinde olsa güzelde olsa manyak bir kibirleri vardır, thaili kadınlar kesinlike çok mütavazidir(inanılmaz güzel olsa dahi çok mütavazidir) Bir türk kadına "ben seni bu kadar sık görmek istemiyorum, özleyince ararım gelirsin ertesi gün gidersin kalmanı istersem gitme diye ben söylerim" dersen o kadın gider, gel diye aradığında gün yüzü görmemiş küfürler dinlersin, thaili kızlar "chai kha"(tamam) der Sigaranız biterse thailandda kız gider marketten alır gelir, türkiyede "caanııımm sigara bitmiş" ( bittiyse z.tir git al demek gliyor insanın içinden dimi) Barda türk kızına cheeerss yapayım derseniz sizden hoşlanmazsa kafasını çevirebilir, yada sizi dışarı attırabilir.Thailandda kralın kızına cheers yapsanız nezaketen sizi karşılar. Türk kızları hoşlandıkları erkeklere strateji uygular, thaili kızlar "senden hoşlandım" der. Türk kadını kıskanır, thaili kadın sizi düşündüğü için kıskanmaz(2 kız arkadaşım 2 de kik(umm nasıl desem yastık diyim kibarca) var hepsi birbirini biliyor sorun yok) Akşam eve geldiğinizde türk kadını yemek yapar, thaili kadın masaj yapar :) Thaili kadın erkeğini mutlu edemezse onu bırakır, türk kadını mutlu olmazsa erkeğini bırakır. Türk kadınından anne olur, Thai kadınından sevgili olur. Türk kadını günde 5 kere evini temizler, Thai kadını günde 5 kere kendini temizler (duş filan) Thai kadını süper organize yalanlar söyleyemez ama kolay kolay doğruyu söylemez, Türk kadını gelecek doğum günü için size aldırmayı planladığı yüzük için 9 ay önceden zemin yapabilir. Thaili kadınların limiti yoktur, aklına eser sizin adınızı vucuduna dövme yaptırır, türk kadınları ise sizi öpmeden önce 130 arkadaşına danışır.. Thaili kadını çok zorlarsanız verir birine 100$ sizi doğratır, Türk kadınını çok zorlarsanız abilerini çağırır.. olm yaz yaz sonu gelmiyor ben bunu biraz geliştirem de bloğa atayım bari bi ara bunu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 wastyrx said: "midye dolma" said: coder, arkadaşım madem karşılaştırmalı örnekleme yapıyorsun nerde bu karşılaştırmanın diğer ucu, NERDE TAİ KIZLARI ULAN?!? biri bizim eve geliyor :O bi tane kime yeter be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi thailanda beni de aldırır mısın ui designer olarak çalışırım yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ne çok patlıyo içinde dunno ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Coder said: bi tane kime yeter be :) bu aralar herşeye fitim abi.. açım küçücük mutluluklara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Queen said: abi thailanda beni de aldırır mısın ui designer olarak çalışırım yanında benim senyör tasarımcılar 450 milyon alıyor istermisin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 thailand ucuz bi yerse neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tai de kızlar teklif ediyormus arkadasına bakmadan uzaklasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 valla oradayken bende öyle diyordum, ehehe orada kızlar mı geliyor lan diyordum: gelince gördüm ki EVET cidden böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sizin ananız bacınız hakkında teklif etmeden geliyo olum karılar akın ediyolar adeta lan gibi laflar etseler hoşunuza gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi ne yaptılar sana böyle yaa bunalıma sokmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Coder said: valla oradayken bende öyle diyordum, ehehe orada kızlar mı geliyor lan diyordum: gelince gördüm ki EVET cidden böyle :) 450 tl para mı alio seniorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evet hocam 10.000 bath civarı onlara göre iyi para ama sen yaşayamazsın o parayla tay yemeği yiyebilirsen 30 bath, internasyonal yemekler 150-300 bath vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 HaciYatmaz said: sesu said: Ay saçmalamayın ben eski sevgilimle oturup baş başa şarap bile içiyorum hiç de birşey yok içimde çocuğa karşı. Atmayın oranızdan buranızdan. Bazı insanlar medeni ayrılıklar yaşayabilir bunu kafanıza sokun artık. Ayrı ama hala iletişim içinde olan ebeveynler için aynı şeyi söylemezsiniz ama ne farkı var? Benim annemle babam konuşmuyor mesela hiç gelip "onlar evlat paylaşıyor konuşmak zorundalar" demeyin. Yok öyle bir zorunluluk ortada. dunno söylediğimi ciddiye almadın, ben gerçekten içten bir şekilde yazmıştım ama olayın tamamını anlamamışım. Anladığım kadarıyla yaptığım yorumda da salakçaydı yaptığın, şimdi bu anladığım kıskançlık konusu da saçma. YAPMAYIN BUNU, sende karşı tarafa duygu olmayabilirde o çocuğun ne yaşadığını biliyonmu? eminim ki umutlanmıştır. biz erkekler hafif olumlu harekette umutlanıp, kafamızda kurup buna inanırız. işin gerçeğini anladığımızda da iş işten geçmiş olur. ayrıca o adam hala düzenli olarak görüşüyosa o kızı unutamamıştır, arkadaşız ayağı falan yalan, yemeyin kendinizi. Topic in hepsini okumadan şuna bir cevap vereyim hazır gözüme çarpmışken didim: E evet biliyorum tabii ki, çok yakın arkadaşımla sevgiliydi zaten barışmak üzereler. Öyle bir umutlanma durumu söz konusu değil yani. Arkadaş olmak ayak değildir, bırakın bu erkek mikiyle düşünür iddialarını pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Coder said: evet hocam 10.000 bath civarı onlara göre iyi para ama sen yaşayamazsın o parayla tay yemeği yiyebilirsen 30 bath, internasyonal yemekler 150-300 bath vs.. bath da ilginç bi para birimiymiş euhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 banyo karsiligi abi hersey, seninle 4 banyoya yikanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dunno said: of arkadaslar. oyle pis bi durum ki=( bikac kere baska konularda da anlatmıstım durumu biraz. adam eski kızarkadasıyla sorunları oldugu icin fln da ayrılmadı. bana asık olmus kendi kendine. baskasına asık olabiliyosam ayrılmalıyım diyip kızdan ayrılmıs. sonra geldi bana seni seviyorum dedi. kızla problemli bi ilişkileri yokmus ama ayrılmadan önce. sesu katılıyorum. ben de eski erkek arkadaslarımla konusabiliyorum. ama aradan bir süre gecti. ayrıldıgım günden itibaren iletisimi koparmadan devam edersem onunla arkadas olamam ki. adam bu kızı deger verdigi herhangi bi arkadası olarak görmüyo=( =( =( =( bu kadar kıskanmam da bu yüzden Anlıyorum neden kıskandığını aslında "e çok normal" denilecek birşey ama Ezel'in de dediği gibi kendini kontrol etmen lazım biraz. Yani herhangi bir kız arkadaşı gibi görmüyor diye sen gidip bu çocuğun kızla konuşmasını yasaklayamazsın "sana ne y...m?" derler adama, gidip ne konuştuklarını öğrenmeyi de talep edemezsin. Sevgiline güvenmiyorsan ayrılacaksın, ha güveniyorum diyorsan bir problem olmaması lazım zaten. Bırak ne yapıyorsa yapsın ya, seni bırakıp kıza dönmeye kalkarsa gitsin zaten senden daha mı değerli elin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi hiç bi şekilde sevgilimin eski sevgilisiyle görüşmesini hoş karşılayamam. bi kere bişiler yaşanmış (duygusal/cinsel) yok öyle kanka olduk biz fln patlar bi yerde. bende tabii eski sevgilimle görüşmem saygıdır bu ilişkine. ama yani seni üzdüğünü bile bile bu adama ok dediğin sürece adam için win/win söz konusu huyundan da vazgeçmez. ayrıl geri dönmeyi istesen de istemio gibi yap bi süre. gör bakalım gerçek değerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar